zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

KLM i Transavia odbacuju maske

KLM i Transavia od 23.3. odbacuju pravilo nošenja maski na svojim letovima. Stoga putnici više neće imati ovu obvezu. Maske su do sada odbacili SAS, Norwegian, British, Virgin Atantic, TUI i Jet2.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: KLM

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

A u Austriji ih ponovno uvode… Za nevjerovat!

Austrija je zemlja koja se uz Tajland i Indoneziju najmanje snalazi u donošenju odluka. Sve ide iz krajnosti u krajnost.

A kaj da ti velim: ovo je ludilo od države. Da se to u Hrvatskoj događa, rekli bi da smo primitivni Balkanci! Ovdje se doslovno ne zna tko pije a tko plaća, sve strukture su korumpirane skroz na skroz, svatko se brine samo za svoje interese. A ponovno uvođenje maski ima isključivo političku pozadinu. ÖVP je na vlasti ali je sasvim izvjesno da će na izborima koji slijede izgubiti vlast. Prema sadašnjem omjeru snaga SPÖ bi mogao dobiti najviše glasova i birati koalicijskog partnera. Kako je bečki gradonačelnik Ludwig -naravno SPÖ – najglasniji u traženju obaveze nošenja maski, ÖVP se pokušava na ovaj način dodvoriti SPÖ… Na uštrb svih građana Austrije. Ja sam fakat već bil bolestan od te hebene maske. Kak imaš FFP masku cijeli dan preko gubice i cijelo vrijeme govoriš, … Vrlo suho, boli glava, stalno sam prehlađen, …

U Bosni i Hercegovini maske se nose samo u zdravstvenim ustanovama , to mi je OK .

Aman koliko puta treba da vam se napise? Hiruske maske ne stite od virusa, obicne imaju efikasnost 10% hiruske 12% znaci ne stite. Prilkom nosenja se povecava desetostruko unosenje ugljen dioksida znaci ogromna populacija se opija sa njim, mladji to mogu da izdrze ali bakice i dekice sigurno tome podlezu. U avionu nema potrebe za maskama, ako su ikada cistili HEPA filtere samo odvrnes duvanje na dotoku vazduha. Samo slusajte priopcenja stozera i crknite dostojanstveno.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!