zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-SMANJENJA: Croatia smanjuje letove u I. mjesecu

Kroz prva dva mjeseca 2022. Croatia Airlines će smanjiti broj letova na pojedinim linijama. Kompanija trenutno leti 11 letova za Bruxelles koje će od 17.1. smanjiti na 8 tjednih letova (četvrtkom i petkom po dva leta, subotom ne lete). U posljednjem tjednu I. mjeseca Bruxelles i Zagreb biti povezani 10 puta. Kompanije od 7.3. ponovo planira povezati Bruxelles i Zagreb 11 puta tjedno (svaki dan dva leta, osim subote kada ne leti i nedjelje kada ima jedan let).

Putnici za Zürich će unatoč najavi od 14 letova tjedno tijekom cijele zime ipak ostati uskraćeni za tri leta tjedno počevši od 10.01. (svaki dan dva osim utorka, srijede i četvrtka). Od 1.3. kompanija će vratiti 14 tjednih letova za Zurich

Konačno, Croatia Airlines je povukla iz prodaje veliki broj letova za Sarajevo nakon Nove godine pa će tako putnici moći letjeti za Sarajevo 6 puta tjedno umjesto 13 puta koliko je donedavno stajalo u prodaji. Ovu liniju Croatia planira povećati na 13 tjednih letova od 28.2. (svaki dan dva osim subote jedan).

Croatia Airlines i dalje u sustavu ima dva dnevna leta prema Münchenu od 10.01. što je poprilično sumnjivo i za očekivati je da će se dogoditi ista stvar kao i s letovima za Sarajevo. Linija za Copenhagen koja je u XII. mjesecu povećana na 7 tjednih letova i dalje će se operirati tom frekvencijom.

autor: Marko Bilić, suradnik (Split), foto: Croatia Airlines

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pa pogledajte sta se desava u svijetu. Restrikcije, PCR Testovi i zabrane ulaska Britancima u Francusku na primjer. Podsjeca na pocetak 2020 a potrazna pada rapidno, dobro da jos uopce lete..

Ne cudi me za SJJ, ovako i onako nude mali broj presedanja (mogucnosti) a jos sada sa Vizerom tamo situacija je postala mnogo teza i mora se jace konkurisati a to znamo da njima nije jaca strana.

Da. Dobro je i dok imaju ovih šest letova.

Dobro je. Nema puno rezanja. Moglo je i gore.

Kad nema ko da leti…

Nažalost moglo bi se reći oboje.

A zašto ” Konačno ” zato što će smanjiti letove za Sarajevo

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!