zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Beograd četiri dana preko 100 letova

Niti jedan jedini aerodrom u regiji u prošlom tjednu nije imao preko 100 letova tjedno, osim Beograda. Najbliže toj brojci došao je Split koji je u subotu imao 90 letova. No, Beograd je u prošlom tjednu imao čak četiri od sedam dana koje je imao preko 100 letova. Ovo je ostvario u ponedjeljak (101 let), četvrtak (102), petak (108) i nedjelju (101 dnevni let). Zagreb je primjerice najviše letova imao u utorak (62), Dubrovnik u subotu (69), te Priština u subotu (54), dakle ni blizu beogradskim brojkama. Respect i iskrene čestitke!

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Beograd

44 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Super vest, ponosan sam na sve moje kolege Ali neke stvari moraju da se znaju. Mi radimo na 75% plate, nemamo osoblje, rukovodioci su na godisnjim odmorima, redovno se ide na bolovanja zbog umora, stresa I mobinga a zahteva se da se radi 200+ sati mesecno.
Prosecna zarada iznosi oko 65000 dinara za nas koji smo passenger handler agenti.

Koliko je to Eura? 550?
Ako je tako, onda stvarno jadno

Sto ne strajkujete?

Или зашто не нађе боље плаћени посао место што кука по интернету? Возач трамваја заради 80.000

Vecina kolega ima ugovor do 30.09. I plase se da ako bilo sta urade nece imati novi ugovor nakon isteka ovog.

Znaci i francuzi su govna? Maltretiraju i prete svojim radnicima koji vec primaju male plate?

Zna li se koliko je BEG imao putnika u 7 mjesecu

Iduće nedelje će izbaciti podatak.

Hvala

Uredu.Hvala

Tek 24.8.

Zato sto im se tako moze.

Od Srbije do Tokija! 👏👏👏

Saljiva krilatica iz Srbije,sa jedne strane smatra se pobeda Crvene Zvezde za krunu fudbalskog sampiona sveta 91 a sa druge strane aluzija na ono Srbija do Tokija(sve je Srbija). Sala

Sta je Dugave?

I kakve on veze ima sa srpskim Zemunom?

Uvek se nadje neko da pokvari,. Meni se ovo da je do Mexika svidja. Mada a nadam se da ne zamerate ,stos jeste ali kad sam naveo rusku novu krilaticu Kosivo je Srbija sve ostalo je Rusija. Stos naravno,dozvolite i drugom da se nasali a da isto kao i vi ne bude opterecen. Ne smeta mi za Dugave ali ipak”Zagorje da Meksika” aha ha senjor Gruntovcani.

Preko reke jel’ da? Verovatno bi se i ljutili malo da me vide sta pisem? Kakav je to govor kod Gruntovcana?kad se setim te serije. Da li se to repriza ikad ili je to danas jim ljudima kako da kazem neodgovarajuce?

Drago mi zbog serije,da je ponovo prihvataju. U Srbiji jw tesko bilo pratiti zbog nama tesko razumljivog jezika(k’o Piracanac hrvatski) ali serija je bila kvalitet,opis vremena,ozbiljan pristup. Bio sam mali ,zato i deo bas ne znam,sve mi nesto oko Slovenije. Drago mi da ima gledaoce i danas.

Alene dolazite li u Beograd na europride?

Euro pride ce doneti značajan finansijski priliv Beogradu. LGBT komuna je poznata da na takvim skupljanjima troše 3-5 puta više nego standardna četveročlana porodica od restorana, smeštaja do nocnih klubova.

Ako mislite da nisam u pravu potražite statistiku Toronta i kada najviše zaradjuju, čak više od TIFF nedelje. Montreal za vreme F1 se može pribliziti po potrošnji po turisti

Mozda vam je korisno zbog vaseg posla a i kao ideja kako da Zagreb privuce vise turista.
Bilo pi prehuge kad bi Zagreb bio domacin najveceg pride-a u Europi? Da li bi za vas predstavljalo profesionalni izazov da organizirate tako sto?

Mene samo interesuje kako BEG misli da odradi Handling tolikog broja putnika kada smo svi na ivici snage, 75% plate, bez bonus I motivacije. 😀

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!