zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Novo vrijeme Covid-test centra Sarajeva

Covid-test centara Aerodroma Sarajevo će po novome raditi svaki dan od 07:30 do 17:00 sati. Testiranje je dostupno putnicima ali i svim ostalim građanima.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Sarajevo

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Senzacionalna vijest kao rezultat poslovnog sastanka gospodina Scurica sa Bajicem. Zadovoljstvo je citati ovakve novinarske proizvode, a povrh zadovoljstva ovo je nesto sto se mora znati. Hvala gospodine Scuricu na ovoj senzaciji. Da je Maja imala slobodnog vremena da prisustvuje ovom istorijskom sastanku vjerujem da bi citali jos jednu vijest ove kvalitete. Sjajno i hvala jos jednom! Sretno!

Da, ovo je jako bitna informacija ne samo za stanovnike Sarajeva vec i Europe i svijeta, pa i sire!
Posebno je ovo bitna informacija za stalkera KUM-a koji vjerujem, redovno koristi usluge Covid-test centra Aerodroma Sarajevo.

Ukoliko bude jos ovako plodonosnih posjeta delegacije Zamaero aerodromima sirom svijeta, imacemo jos ovako dobrih vijesti.

Ne budite skromni. Naravno da je ovo jako bitna vijest za zrakoplovstvo regije. Prica sa Covidom jos nije zavrsena i to vi, kao veoma inteligentna i osoba koja je sposobna sa velikom preciznosti da predvidi stvari, jako dobro znate. Prica o pandemije se nastavlja na jesen i zimu i sve ce to ponovo jako udariti na sve aspekte ljudskog zivota ukljucujuci i zrakoplovstvo u kome ste vi jedan od najvecih strucnjaka u regiji i cijeloj Europi.

Priča o pandemiji se ne nastavlja , nastavlja se jedino u vašoj glavi koja je nažalost pod velikim medijskim terorom u vezi korone .

I te kako… Providno je koliko je smešno ovo sve postalo

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!