zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO: Air Montenegro će paralelno letjeti za Ljubljanu

Novi CEO Air Montenegra Mark Anžur je stava da sadašnja opcija letenja iz Podgorica do Ljubljane, a potom prebacivanje linije na Tivat u top sezoni nije dobra. Anžur je stava da linija Podgorica-Ljubljana treba letjeti cijele godine frekvencijom od tri leta, a da u top sezoni na te letove treba dodati 3-4 leta tjedno za Tivat. Istim bi letovi za Ljubljanu imali 6-7 tjednih letova umjesto sadašnjih 4.

Anžur to nije uspio provesti jer je u kompaniji tek od 1.6, no za očekivati je da iduće godine linija proradi po logičnijim principima. Bravo i svaka čast. Konačno nešto pametno u Air Montenegru. Već dvije godine trubim da to treba tako napraviti.

Ja bih Ljubljana-Podgorica ostavio cijelu godinu 3 leta tjedno, u IV. i X. mjesecu stavio Ljubljana-Tivat jedan let tjedno, u V. i do 15.6, te od 15.9. do 30.9. dva tjedna leta, a u top sezoni od 15.6. do 1.9. tri tjedna leta.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Montenegro

16 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Da li imate neke info od Anzura vezano za MAT

Logicno je da TGD-LJU bude cjelogodisnja linija a TIV-LJU sezonska.Anzur nije imao hrabrosti da za predstojecu Zimu pokrene linije za FRA,CDG i za FCO i to mu je veliki propust.

Inace nije ni ovo za Ljubljanu bila Anzurova ideja.

Fenomenalno, Mark Anžur prati vaše ideje! Možemo li očekivati vaš interview sa Anžurom? Još bolje, vaš interview sa tri CEO: Air Montenegro, Croatia Airlines i Air Serbia?

Zasto? Ako on ili oni oni hoce da vam daju intervju zasto to ne zelite? Napravite to zbog vasih citalaca. Kombo 3 intervjua bi bilo ekskluzivno.

Hvala na detaljnom odgovoru. Interview sa Ryan bossom pamtim kao spektakularan ali idemo dalje.

Zašto?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!