zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Lufthansa će prodavati višak hrane

Lufthansa će pokrenuti identičan program koji su već uveli Austrian, Swiss i Eurowings prije par mjeseci, te će prodavati hranu koju nisu prodali putnicima na kraju leta sa popustom. Ovako će smanjiti količinu otpada. Lufthansa će obroke prodavati po 3,50 EUR. Lufthansa na letovima prodaje salate, sendviče, torta i drugu hranu.

autorica: Maja Mrkus, novinarka (Pula), foto: Lufthansa

7 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Noćas sleteo iz Londona vezanim letom preko Frankurta sa njima. Kašnjenje iz Londona ceo sat,onda dolazak u FRA na bus gate,pa bušom čini mi se ko pola Frankurta da smo obišli i onda konačno ulazak u zgradu pa jurnjava da stignem na let za BG. Strašno. Kad konačno dođoh na Gate ,avion za BEG kasni,javiće kasnije koliko. A. Da nisam stigao,on sigurno ne bi kasnio. Kad je krenulo ukrcavanje,na kapijama izmenjaše svima sedišta (ubacili Airbas 321)!. Iskreno,skoro sa LH nisam leteo,a sad mi je i odlazni i dolazni let za London bio s njima,šokirao sam se uslugom! U stvari,da li se to može nazvati usluga-flašica 0,33 ne gazirane vode!!!

Ovo je opet kopiranje LCC-a.

Easyjet je tu praksu odavno uveo.

Очекивало би се дa ту храну бесплатно понуде јавним кухињама за сиромашне. Био би то чин друштвене одговорности. Али, не; три по три евра…

Da, apsolutno se slažem. Ali, neverovatno koliko u današnjem sistemu tako nešto slabo kome padne na pamet, a ako nekom i padne, to se doživljava kao WOW! Svakako im je jeftinije pokloniti tu hranu nego je bacati, tako da i tu imaju uštedu, ali ne. Iskreno, baš bih voleo da znam koji procenat hrane ovako uspeju da prodaju, a koliko im ostane. Iskreno, dati 3,50 EUR za avionski obrok nije baš neka ponuda koja me privlači.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!