zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Ryanair ne smije braniti agencijama prodaju njegovih karata

Talijanski antitust regulatori su naložili Rayanairu da ne smije braniti ili blokirati prodaju svojih karata preko turističkih agencija jer na taj način zlorabi svoju poziciju lidera na talijanskom tržištu. Ryanair smatra da agencije na ovaj način varaju potrošače i naplaćuju više cijene karata od Ryanaira. Ryanair ima tjedan dana da se očituje o ovoj odluci.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Ryanair

7 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

“Ryanair smatra da agencije na ovaj način varaju potrošače i naplaćuju više cijene karata od Ryanaira.”

Kakve poštenjačine! Na kraju, cijeli zapadnjački sustav je baziran na “zahebi svoga bližnjega i oderi ga gdje možeš” i sad se oni kobajagi brinu za putnike….

Drži se onda svog naprednog istoka i Moskve

Eto, rekao si i sve potkrijepo brdom neoborivih argumenata!

To su čiste floskule koje ja osobno ne razumijem. Putnik je putnik i FR-u je savršeno svejedno da li je putnik bukirao kartu online kod njih ili preko agencije s obzirom da kasira istu cijenu. A ako putnik želi bukirati preko agencije i za posredništvo platiti troškove

To sve ide u korist Ryanaira, Michael je itekako pametan i dobro pazi kakve poteze povlači. Jako im je važno zato što za Ryanair znaju svi, nema osobe koja nije čula za Ryanair i njegove avanture po sudovima, natezanja s regulativom, lude ideje o veličini ručne prtljage, ultimativno neudobne Boeinge 737, o Ryanu svi imaju mišljenje. Pozitivno ili negativno, svejedno. Ali o Ryanu se priča, Ryan je tema u svim zrakoplovnim portalima, nema trenutka da Ryan ne osvane na svemogućim stranicama elektronskog univerzuma. Michael to jako dobro zna i izuzetno dobro okreće u svoju korist. Ryan raste iz dana u dan, a stara izreka kaže “Cilj opravdava sredstvo”. Ako je cilj nagaziti ostale i biti najveći, a Ryan je najveća europska aviokompanija, sva sredstva su dozvoljena.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!