zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Podgorica bi trebala raditi 24 sata

Zašto Podgorica ne radi 24 sata? To bi imalo svog smisla ovog svijeta. Prvo Air Serbia leti 3 leta dnevno za Podgoricu, čak i zimi, i svakako bi htjela letjeti u 4. valu, tj. odlaziti iz Beograda za Podgoricu oko 0:45 i dolaziti u Podgoricu oko 1:30. Isto tako Air Serbia bi i te kako željela letjeti iz Podgorice u 4:30 i dolaziti u Beograd oko 5:15. Air Serbia bi ovaj let imala svaki dan. Zbog Air Serbia Podgorica ima više smisla raditi 24 sata nego Sarajevo koje je prošlog ljeta bilo otvoreno 24 sata.

Uz to Podgorica ima bazu Air Montenegra. Bazirani avioni kasne vrlo često, što znači da slijeću i tijekom noći. Isto tako bazirana kompanija želi imati letove i tijekom noći tj. slijetati u bazu iza ponoći na nekim dužim letovima, primjerice prema Aziji. Aerodrom koji ima baziranu kompaniju morao bi biti otvoren cijele noći. Toviše što Tivat ne može imati letove nakon sumraka i prije zore.

Uz to vjerojatno bi i neke druge kompanije mogle letjeti tijekom noći. Austrian bi svakako mogao slijetati kasnije i odlaziti prije 6 sati, a to bi mogli i Ryanair, Wizz Air i Turkish.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Pogorica

11 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

..Još samo da nađu ljude koji će raditi noću. I ovi što rade danju su polupismeni. Sigurno da ima smisla da Podgorica radi 24h.

Ne pitanje je KAKO ADMINISTRACIJA AERODROMA DA PREGRMI TOLIKI NOVAC ZA PLATE OPERATERA RADNIKA PA PISMENI ILI NE JER ĆE SVAKAKO MORAT KAKO TO DIREKTOR IZNOSI MORAT TRAZIT KAMATE ……

A neki aerodrom u Hrvatskoj da radi 24 sata?

Pa Pula radi svaki dan ljeti do ponoći

Planira li SJJ ponovo da bude otvoreno 24h?

A Tuzla jer su dok je Wizz Air bio radili 24h

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!