zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

United propisao nove standarde za posade

United je propisao standarde za svoje zaposlenike. Zaposlenici smiju imati tetovaže samo ako su manje od značke na uniformi, ne smiju sadržavati opscene slike ili riječi, smije ih biti najviše jedna po ruci, no ne na šaci, vratu ili glavi. Kosa zaposlenika smije biti spuštena neovisno o spolu, ali ne smije biti duža od vrata. Zaposlenici mogu lakirati nokte, po novom oba spola, no nokti moraju biti nalakirani po profesionalnim standardima.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: United

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

He, He, He, može li mi netko objasniti kako se nokti lakiraju po profesionalnim a kako po neprofesionalnim standardima? I tko će to kontrolirati.. Bude posada prije leta morala na kontrolu noktiju i dužine kose? I da li to znači da ako jedna od djevojaka ima prekrasnu dugu kosu mora nositi kosu “u punđi” ili je pošišati jer inače slijedi otkaz?

Ima u seriji “Pan Am” zgodnih scena na toj kontroli, koja je uključivala i stajanje na vagu. Christina Ricci je u sklopu toga uvijek imala neka okapanja sa šeficom.
Pretpostavljam da su “neprofesionalni standardi” ono kako bismo mi nekom namaljali nokte, a profesionalni onako kako to radi netko tko nije šlampav. 😛

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!