zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

ZL Pula donirala novac za avio kompanije

ZL Pula je u 2020. donirala 15.000 kn Turističkoj zajednici Ližnjan, 30.000 kn Zavodu za hitnu medicinu Istarske županije, te 1,2 milijuna kuna Turističkoj zajednici Istarske županije.

Donacija Turističkoj zajednici Istarske županije ima za cilj oglašavanje u tiskanim medijima, Internet portalima i na društvenim mrežama, e-newslatterima, plakatima i na zrakoplovima, kao i pokazivanje videa o Istri u zrakoplovima avio-kompanija. Aerodrom čak i naglašava avio kompanije na koje se treba kampanja usmjeriti, a to su Ryanair, Jet2, EasyJet, TUI UK, British Airways, Eurowings, Swiss, Volotea i People’s Viennaline. I sad se postavlja pitanje je li ovo zapravo zakumuflirano prebacivanje novaca zračne luke za udruženo oglašavanje Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Istarske županije. Jer ako je, a iz svega što se da pročitati tako djeluje, isto bi bilo nelagalno i neprihvatljivo sukladno pravilima Europske Unije.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb); foto: ZL Pula

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ma ne😂😂😂😂😂
Ovo se izvrsno nadovezuje na onaj vas clanak o tome koji je jedan od razloga zasto je AS bolja od CA. Prije par godina zracna luka Zagreb je najvise cijene naplacivala CA, sa obrazlozenjem da oni nemaju gdje otici😂😂😂 meni je nevjerovatno da nitko ne povlaci ta pitanja….

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!