zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Najave: Croatia leti iz Dublina i Corka za Mostar

Croatia Airlines je prije malo manje od 3 sedmice krenula s direktnim letovima između Dublina, Corka i Mostara. Letovi se operiraju pod oznakama OU3501, OU3503 i povremeno OU3502. Avion 9A-CTK (A320) poleti s jednog od hrvatskih aerodroma ka Dublinu (uglavnom Splita). U Dublinu napravi kraći stop, a potom krene za Cork. Na kraju, Croatia putnike preveze za Mostar, a potom se ponovo vrati u Split odakle nastavlja redovne letove. Također, ovaj isti avion obavlja charter letove iz Švedskih gradova Sundsvalla i Lulea-e za Split, te je glavni avion za obavljane chartera u floti.

autor: Karlo Jalovičić, suradnik (Sarajevo), foto: Croatia Airlines

13 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Bolje bi bilo da su otvorili liniju za banjaluku iz dublna

Već su ih prebacili na Split, samo 22.6. dolazi u Mostar i tek u 8 mjesecu ponovno idu za Mostar, u ako je bilo planirano da svake srijede dolaze u Mostar, bila su u planu 23 leta do kraja 10 mjeseca

Ja nisam siguran da je ovo točno. Mostar to nije objavio na svojim stranicama (Facebook i oficijalna). Kada je Eurowings otkazao, oni su to odmah javili. 9.6. je sletjelo 156 putnika iz Dublina u Mostar i nema mi smisla da to rade i ne zvuci logično. Možda čitalac misli na redovne letove za Dublin koje Croatia obavlja paralelno s ovim charterima (prebacila iz Zagreba).

Hvala Vam. Malo kombiniraju i Dubrovnik. To nisam znao.

Članak se zove “najave”, da bi tekst pokazao ono što svi znamo: sve je počelo prije tri tjedna. Respect!

Vijest je nova i nije nigdje objavljena. Croatia Airlines je zvanično pokrenula te letove prije nekih 20 dana. Do tada su to bile samo glasine, ali je na kaju potvrđeno. Zato se vijest nije objavljivala ranije.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!