zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Montenegro treba krenuti za 17 dana, a još ne prodaje karte

Nogometni savez Crne Gore će 1.6. ove godine letjeti sa Air Montenegrom na prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom BiH u Sarajevo. To će biti prvi ili jedan od prvih letova kompanije. Kompanija se još uvijek nije odlučila hoće li imati redovne letove prije toga, a što je čudno obzirom da je danas samo 17 dana do tog prvog leta. Ugovor je već potpisan. Let će biti simboličan početak operacija Air Montenegra.

Od samog početka operacija Air Montenegro će letjeti za Beograd i to i iz Podgorice i iz Tivata. Letovi bi trebali početi za oko 17 dana, no karte još uvijek nisu stavljene u prodaju. Puno prečudno, a isto će rezultirati daljim gubicima kompanije jer su putnici već kupili karte na konkurentskim kompanijama. U normalnim okolnostima kompanije u prodaju stavljaju svoje letove 6 mjeseci prije prvih letova.

Cijene Air Montenegra će biti iste kao što su bile cijene Montenegro Airlinesa. Predrag Todorović, CEO kompanije, kaže da cijene nacionalne kompanije ne mogu biti kao LCC jer kompanije nisu strukturno jednake. A airBaltic? Todorović je jasno naglasio da Air Montenegro neće biti LCC, nego legacy carrier koji će imati određenu višu uslugu u avionima, ako će koristiti neke od principa LCC.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Montenegro Airlines

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!