zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Zagreb ima preko 2000 parkirališnih mjesta

Zračna luka Zagreb ima preko 2000 parkirališnih mjesta. Od toga 1100 mjesta ima na novom terminalu, od čega je 800 mjesta na parkiralištu za javnost. Uz to MZL Zagreb ima tri parkirališta uz stari terminal koje koriste korisnici starog terminala i rent’a’car poslovnice, ima bivšu kiss nad fly zonu koju koristi Pleso prijevoz i putnici terminala generalne avijacije (business putnici), ima dodatno parkiralište za rent’a’car poslovnice uz novi terminal, ima službeno parkiralište uz zgradu uprave, te nekoliko manjih parkirališta (uz zapadnu stranu novog terminala, uz cargo, catering, skladište goriva, policiju, školu i tehniku Croatie Airlines…).

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: ZL Zagreb

11 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Parking je skup. Vise prazan nego pun.

A cijena? I parking nije natkriven! WTF? Katastrofa, kao i cijeli aerodrom. Nepotrebno prevelik, ponuda nula bodova, vrijeme od slijetanja do isporuke prtljage užas.

Uz ZLZ se nalazi više privatnih parkirališta koju vas sa shuttleom odvezu do aerodroma i vrate za nekih 20-30Eur za tjedan dana. Za te novce mi se skoro ne isplati tražiti nekoga da me odveze na aerodrom.

Netočno, najjeftiniji je 8 eura/dan. Molim broj gdje je cijena kakvu navodite

Данас у 17.30 стиже E90 из Софије у Београд и тиме званично отпочиње ново доба ваздухопловства наше регије.

Zašto šutite o astronomskim cijenama???

Parkirališta uz školu i tehniku koristimo dok čekamo da nas naši koji su doputovali nazovu i kažu da su prošli kontrolu, pa odemo po njih na autobusnu stanicu na cesti ispred novog terminala. Međutim, mnoga parkirališna mjesta koja ste naveli su nepraktična za duži period, da ostavite auto, jer nema prijevoza od škole ili tehnike do novog terminala. Znači, ako dođete svojim autom na aerodrom i odete na put tjedan dana, osuđeni ste parkirati na papreno skupom parkiralištu za javnost ispred terminala. Jeftinije je u gradu uzeti rent-a-car i vratiti auto na aerodromu. Ili vas netko mora dovesti na aerodrom.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!