zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Ryanair napao Ursulu von der Layen

Ryaniar je napao Ursulu von der Layen (EU komesara) jer ne radi ništa da se zaštite avioputnici u Europskoj Uniji. Ryanair navodi da su francuski kontrolori leta u štrajku već 38 dana u zadnja tri mjeseca. Ryanair je više puta tražio od Europske Unije da tijekom štrajka kontrolora leta u Francuskoj mora biti osiguran prolaz avionima preko Francuske, kao što je to regulirano u Italiji, Grčkoj i Španjolskoj.

Ryanair još navodi da se moglo dozvoliti kontrolorima leta okolnih država da reguliraju zračni prostor tijekom francuskog štrajka, da kontrolori imaju obvezu arbitraže prije štrajka, te tražiti da kontrolori moraju najaviti štrajk. Ryanair smatra da bi se ovime posljedice štrajka bitno smanjile. Ryanair još jednom poziva građane Europske Unije da potpišu online peticiju koju su pokrenuli za zaštitu putnika u ovakvim slučajevima.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Ryanair

11 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Preusmjeravanje aviona u druge zone bi povecalo promet u tim zonama a i ugrozilo sigurnost putnika … Nenajavljeni strajkovi su nezakoniti i opasni ! Pogotovo u sigurnosti saobracaja !

FDLine.. je maherica muljanja
Kolko je sarila poruka s direktoromPFEIZERA

Posle uspesne saradnje sa farmaceutskim kompanijama gospodju sada nista drugo ne zanima osim uvodjenje 285 paketa sankcija Rusiji. Nema ona vreme za Ryanair.

Kad je Siu postavio gospodju na svoje mesto sad I Rajan ostri patku na nju. EU nema te ingerencije koje bagra iz Irske trazi.

Nema.

Irska je valjda još u EU a Ryanair najveći evropski prevoznik

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!