zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Mostar je dobio letove

Mostar je konačno nakon godine i pola dobio letove. Croatia Airlines obavlja pet chartera za hodočasnike iz Shannona, Irska. Kompanija na liniji leti sa Airbusom A319. Tijekom IX. i X. mjeseca Croatia će letjeti ovaj charter jednom jedno, srijedom. Croatia će imati i letove za Dublin i Cork.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Mostar

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Alene, predlažem da pripremite analizu o čarter saobraćaju u regiji. Evo završava se letnja sezona i verujem da bi čiatocima bio zanimljiv tekst na ovu temu, jer je ovaj vid avio saobraćaja bio veoma zastupljen: AS je imala u najavi oko 1000 letova, bilo je egzotičnih čartera iz Indije, bliskoistočnih zemalja, sportski čarteri, čarteri iz/za Rusiju zbog ograničenja država za redovni saobraćaj, a verovatno je i u primorskim aerodromima bilo dosta čartera sa različitih destinacija. Koliki je odnos izmedju čarter i redovnih letova na aerodromima regije i kompanija iz regije…..

Da, tačno, Air Serbia je ove godine istinska razbila. Još i pored tolikog broja letova samo su ka HRG jednom imali peh i 2-3 kašnjenja za celu sezonu. Sa brojem aviona kojim raspolažu, desetkovanom posadom, svim problemima oko korone, majstorski privode sezonu kraju.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!