zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Rijeka ima tek 8 tjednih letova

Rijeka i dalje ima vrlo malo letova. U tjednu od 14. do 20.6. Rijeka će imati samo 8 tjednih letova i to Trade Aira utorkom i četvrtkom za Osijek, te Dubrovnik preko Splita, te subotom Eurowingsove letove za Dusseldorf i LOT-ove letove za Varšavu. Rijeka nema letova ponedjeljom, srijedom, petkom i nedjeljom. Vrlo loš rezultat u usporedbi primjerice sa Zadrom koji je zimus imao manje letova nego Rijeka, no sada ima čak 45 tjednih letova na 23 linije.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Rijeka

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Svi direktori zračne Luke Rijeka Ima li su karakteristični početak prezimena. PA Paščenko ,Pašalić, Pajalić, a i nesudjeni Pa djen!! PAjalić neki čudak ja sam bio pre tri godine tamo s posuđem ima autom cijelo poslijepodne i zaposlenici ne znaju gdje je? osoba koja sjedi u onoj famozne kućici na ulazu gde piše informacije kaže da ga nije videla tri dana a ne može da mi prođe tamo?? Mijenja brojeve mobilnog, a Oleg Butković ga ne može smijeniti jer županija drži ključeve i dosadni lijeni župan Komadina održava svoje Uhljebe na vlasti i slasti.

Svi direktori zračne Luke Rijeka Ima li su karakteristični početak prezimena. PA Paščenko ,Pašalić, Pajalić, a i nesudjeni Pa djen!! Zadnje Stvarno čudak nema ga tamo Dvaput sam bio s posuđem ima autom pre 2003 godine na aerodromu Rijeka ne zna ni zaposlenici gdje je mjenja brojeve mobilnog a ovaj Butković ga ne može smanjiti jer županija drži ključeve i dosadni lijeni župan Komadina

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!