zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Deltini putnici zarađuju milje u Starbucksu

Putnici Delte sada mogu zarađivati milje i ako troše u Starbucksu. Na svaki potrošen USD u Starbucksu putni će dobiti 1 do 2 milje. Putnici koji kreću u ovaj projekt dobit će u startu 500 milja.

novinarka: Maja Mrkus (Pula), foto: Delta

11 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Starbucks je davao popust na kavu na svaki listić iz bankomata, čak nije trebala biti ni isplata, nego samo upit o stanju. Jedan grčki kapetan je to skužio i pokazao mi, uzme on listić i odemo u Starbucks. Popijemo karamel capuccino u pola cijene. Pa opet do bankomata, uzmem ja listić, nazad u Starbucks, ponovo napitak s popustom. Pola dana smo provodili u Starbucksu, cugali capuccino u pola cijene, a bez ikakvog ulaganja. Život ponekad piše bajke.

ljudi pa ovo je stara prastara i vec (od danas) zastarjela informacija. delta je od danas pocela s novim nacinom prikupljanja poena (ovaj clana opisuje stari nacin). od danas poene prikupljate ako dopunite sbx karticu u inkrementima od 25 dolara i sto je veca dopuna to je veci bonus. ako objavljujete vijest iz oktobra 2022, onda dajte provjerite je li i dalje sve isto kao sto je bilo. od starog sistema ostaju dupli poeni ako se narucuje na dan putovanja deltom.

https://thepointsguy.com/news/delta-starbucks-loyalty-partnership/

a zasto ste odabrali ovu vijest? nije nesto posebna.

pa nije nesto posebna jer poen na delti jedva predje vrijednost od 0.01 dolara. znaci treba dopuniti starbaks nalog 50 puta sa (idealno) 100 dolara da bi se skupilo recimo 10-ak hiljada poena s cime se MOZDA moze kupiti neki jednosmjeran put u off-peak vrijeme (ali tesko). i treba popiti sve te napitke – njih oko 500-1500. ko ziv ko mrtav. svaka manje dopuna je manji bonus a dotad ce i karte da poskupe i u poenima (jer delta skroz ima korelaciju sa cijenama u dolarima).

Ajme meni, pa nije da volite tu “juhu” piti? Pa to veze sa kavom nema. A mislim kad vidimo kakve filter kave Ameri pivu po Diner-ima za 5 usd sve ti je jasno. Grozno, kako je markenting postao bitniji od proizvoda.

ja ne znam sta vi pijete u sbks ali kafa im je ok, u zavisnosti sta narucite. nije svugdje ni ista geografski, a pogotovo se ne porede US i evropa sto je nebo i zemlja. iced kafa je odlicna, jaka i nije kisela. jedino izbjegavam pike place obicnu kafu. ljudima se ne svidja njihov espreso ali ja ga rijetko pijem.

Super ideja. I benefit po putnike.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!