zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Montenegro će letjeti bijel bez oznaka

Avioni nove nacionalne aviokompanije Crne Gore ToMontenegro poletjeće bez ikakvih kompanijskih obilježja ili posebnih boja, samo ofarbani u bijelo – saopštio je večeras, gostujući u programu Televizije Vijesti, izvršni direktor kompanije Predrag Todorović.

Ta kompanija na raspolaganju ima dva “embraera E195” koje je nekada koristio prizemljeni crnogorski avioprevoznik Montenegro Airlines, ali još nije odredila izgled  loga i vizuelni identitet brenda Air Montenegro pod kojim će ubuduće njeni avioni saobraćati. U toku je naime, javni konkurs za izradu dizajna logoa i livery-ja Air Montenegra, pa je Todorović objasnio da će, budući da im se žuri da što prije zbog turističke sezone počnu sa operacijama, stoga njihova dva aviona u početku letjeti bez ikakvih oznaka – ofarbani samo u bijelu boju i bez brendiranog repa.

Todorović je kazao i da rade na tome da ToMontenegro što prije preuzme hangar, opremu i alate za održavanje aviona koje Montenegro Airlines u stečaju, posjeduje na aerodromu Podgorica gdje je bila baza bivše crnogorske nacionalne aviokompanije.

autor: Siniša Luković, novinar (Tivat), foto: Montenegro Airlines

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!