zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PROLONGIRANJA: EasyJet ima ogromna prolongiranja

EasyJet ima ogromna prolongiranja na svim linijama iz Velike Britanije koje će po novom planu operirati tek od sredine VII. mjeseca. Obzirom da će i British svoje letove krenuti tek u VII. mjesecu, ovo je ogroman udarac na regiju, jer će time veći dio sezone ostati bez britanskih putnika koji su ogroman broj turista u regiji. Sve ovo vrijeme za Veliku Britaniju i dalje će operirati Croatia Airlines, Air Serbia, Wizz Air i TUI. TUI je svoje letove neznatno pomaknuo za par dana, na sredinu VI. mjeseca.

EasyJet je već operirao letove iz Splita za London Gatwick i Luton (4 tjedna leta), te iz Dubrovnika za Gatwick (1 tjedni let). No, sada je ukinuo ove letove, do sredine VII. mjeseca. Tako će iz Splita odletjeti za Gatwick samo 26.6, te nakon toga tek od 16.7. Za Luton operacije kreću od 22.7.

Za Dubrovnik letovi kreću prema Gatwicku tek 10.7. EasyJet je otkazao letove za Luton iz Dubrovnika za ovu godinu, a linija će ponovo krenuti tek u III. mjesecu 2022.

Za Pulu easyJet je planirao pokrenuti letove iz Gatwicka od 29.5. no sada će krenuti tek od 22.7. Iz Lutona je trebao operirati od 3.7, a sada će krenuti tek 24.7.

Za Zadar kompanija je trebala krenuti sa letovima 6.7, a sada će krenuti 24.7.

Za Tivat easyJet je trebao krenuti sa letovima za Gatwick od 7.6. a sad će krenuti 19.7. Za Manchester letovi su trebali krenuti 6.6, no krenuti će 25.7.

Za Ljubljanu kompanija je planirala krenuti sa letovima za Gatwick 30.6, no sada će krenuti 21.7. Za Luton je plan bio 22.7, a sada će krenuti tek 2.8.

autor: Alen Šćuric, analitirač (Zagreb), foto: easyJet

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

I na mom matičnom aerodromu eazy je na zemlji, prilično zbunjujuće meni. Ryan, Vueling, Volotea, svi nešto guraju..

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!