zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Jandreoski imao pritisak politike

Danas sam imao ručak i trosatni sastanak sa CEO Aerodroma Crne Gore koji je radi toga došao iz Podgorice. Goran Jandreoski je izuzetno elokventna i inteligentna osoba, te istinski stručnjak u zrakoplovstvu. Bio je više nego užitak sa njim pričati o svim mogućim zrakoplovnim temama. Nevjerojatan kapacitet.

Jandreoski je imao velik pritisak od aktualne politike, no jednostavno je stvar presjekao energičnim stavom. Nakon toga više nije bilo pritisaka. Svaka čast! Sada je suradnja korektna i korisna za obije strane, a stvari se rješavaju dogovorom. Politika u ovom momentu daje podršku aerodromu za razvojne projekte, te se raspravlja o egzistencijalnim pitanjima i budućnosti aerodroma. Jandreoski je Vladi dao prijedlog tri moguća scenarija razvoja aerodroma u doglednoj budućnosti.

Na sastanku smo dogovorili vrlo ozbiljne poslove u idućem periodu. Jandreoski mi je prezentirao sve projekte na kojima radi. Više nego fascinantno. Dobar dio toga ćemo objaviti u idućim tjednima nakon što dobijemo zeleno svjetlo od CEO-a.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Podgorica

18 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ça me met en route check. Ja nisam imao ručak sa aerodromom Ohrid ali su mi upravo oni rekli, ali su mi upravo oni rekli da je njihov čovek došao na čelo aerodroma Crne Gore. I da neki Alen iz Zagreba pregovara sa aerodromu Skoplje ako sam dobro razumio u vezi održavanja aviona???? Teško da ima drugih Alen iz Hrvatske?!

Zvao sam Taneskog nekadašnjeg predsednika uprave aerodroma Skoplje pa je u mirovini. Sad ručam na Pllesu u plesoma odličan crni rižoto spredsjednik uprave Hrvatske avio-kompanije!!

Neko krade identitet 😉

Bogme nisam ni ja! A ovo gore po “stilu” pisanja je onaj prvo “pipistrel” a potom “Zdenko Padjen”…

I vi ste prepoznali odlican rizoto 🙂

Ako “risotom” zovete ovu papazjaniju koju “pipistrel” alias “Zdravko Padjen” alias “Gligorov” piše, onda ste u pravu!

Što vas tu muči Alen Folger?? Fenomenalni crni rižoto u restoranu Plesoma koji mi je naručio moj prijatelj Marko Cvijin, a on je jeo neku tjesteninu.

Ili vas muče moje jake veze u Makedoniji gdje sam bio prvi direktor AWT od 1996 do 1998. Trebali bi vas mučiti puno gore stvari a to je da zaposlenici koraci jer oni su već više od godinu dana imaju 40% smanjene plaće a zaposlenici aerodroma Zagreb za ovaj svoj nerad nemaju smanjene plaće da imaju hrvatski dio ovdje ima četiri za posao i naiđe njihov direktor ode u Veneciju na četiri dana malo na odmor ali kako je kroz tjedan, to je onda kao službeni put

I meni se dopao aerodrom Venecija dok sam imao novaca i svoj auto kraj zeza 206 konja pa sam uživao na aerodromu a puno ljepše kad ti aerodrom Zagreb plati pet dana službenog puta na aerodromu Venecija a rezultata nema.

Idem u Chivas što jedan fenomenalni menadžer Boško Matković godinama potpuno po strani a praktički Tonči Pejović jer nije bračne gov.si maln i domet a još manje neko funkcija u Hrvatskoj gospodarske komori.

Jedini sam u Hrvatskoj koji magistrirao i zrakoplovstva u inozemstvu u Kanadi. UNB, uz profesora Željka marušića jedini u Hrvatskoj koji pokriva mi problematiku zračnog prometa i sigurnosti cestovnog prometa djeca napravio brojne elaborate , član sam udruge sigurnost u prometu.

Nema napretka više u Hrvatskoj dogodi ljudi koji su čerupaju Croatia Airlines kao Darko PrebeZ erec i famozni doktor Ivan Mišetić iz Osijeka gdje svi doktoriraju, Zare i pale i hrvatskim nebom.

Comprende? C’est Vrai . Ќе разбираш?! Тоа сакам повторно да ти објаснам.

Dolazak novog CEO aerodroma iz regiona… U Zagreb… Na sastanak sa poznatim vazduhoplovnim analitičarem… Trosatni…

To je redak sklop okolnosti.

Puno uspeha!

I radoznao sam za dalje vesti – izveštaje.

Jadan Jandreoski. Ne zna u sta se upustio. 😞

Ne zna Jandreusku šta su pustio slažem se da nema Š od šanse da može slobodno upravljati. Pričao sam o tome sa Tonči Peović pre četiri mjeseca.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!