zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Aeroflot povećava letove

Avio-kompanija Aeroflot posle letnjeg prekida nastavlja direktne redovne letove za indijsku državu Goa iz Moskve i Jekaterinburga. Letovi će saobraćati do međunarodnog aerodroma Dabolim (IATA kod: GOI). Prodaja karata je otvorena. Letovi sa aerodroma Šeremetjevo saobraćaće od 30.9. tri puta nedeljno: utorkom, petkom i subotom širokotrupnim avionima Airbus A330. Letovi iz Jekaterinburga počeće 3.10, a planirani su tri puta nedeljno: utorkom, petkom i subotom. Avion Boeing 737-800 koristiće se na letovima između glavnog grada Urala i države Goa.

Osim za Gou, aviokompanija obavlja direktne letove od Moskve do Delhija tokom cijele godine. Jug Indije u jesen i zimu tradicionalno je omiljeno mesto za odmor na moru kod Rusa. Očekuje se da će letovi biti veoma traženi tako da ce turisti moći udobno i bez transfera doći do obale Indijskog okeana.

Od 16.10. Aeroflot povećava učestalost letova za Mahe (Sejšeli) sa dva na tri puta nedeljno. Redu letenja je dodata nova frekvencija ponedeljkom. Tako će aviokompanija obavljati letove za Sejšele ponedeljkom, sredom i subotom. Aeroflot je nastavio redovne letove za Sejšele u oktobru prošle godine. Ovo letovalište tokom cele godine ima veliku potražnju među ruskim turistima. Ranije je aviokompanija već najavila povećanje učestalosti letova za Maldive i Šri Lanku.

autor: Dejan Radojević, dopisnik (Moskva), foto: Aeroflot

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ne mogu na zapad pa moraju na ekzotiku.

Nije istina. Putnici mogu leteti za Evropu i gde god hoće (direktni ili sa stopom). Aeroflot ne miže.

Mogu. Non stop na 4 tačke u Evropi.

Bome mogu i znam ih masu.

Mogu. Vize se i dalje izdaju samo što su sada prisiljeni putovati via BEG/IST/DXB za Europu.

Što se tiče putovanja, putnici mogu preko Beograda i Istanbula gdje god hoće. Problem je viza koju ne mogu dobiti ni za jednu zapadnu državu.

Anon 13:37 i Alene Vasa info nije tacna, Rusi mogu dobiti Sengen vize i dalje, recimo Italija trenutno daje mnogokratne vize ruskim drzavljanima (za njih pouzdano znam). Sem kapricioznih Baltijskih drzava Rusi mogu u vecinu drugih zemalja u evropi da udju slobodno. Druga je stvar sto je sve to postalo jako skupo ici u inostranstvo sto zbog astronomskih cena karata a najvise zato sto je rublja izgubila 30% vrednosti u posednjih 6 meseci pa je zato potok ruskih turista smanjen u odnosu na ranija vremena. Nesporno je i da se vize isto teze dobijaju ali se ipak dobijaju.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!