zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Split otvorio “Ikar” i postavio klavir

Zračna luka Split je otvorila caffe bar „Ikar“. Ikar u ponudi ima tople i hladne napitke, grickalice i sladoled, a posebna atrakcija ovog kafića je panoramski pogled na Kaštelanski zaljev.

Split je prošli mjesec napravio i jednu atrakciju, te je postavio klavir u svom terminalu pod geslom „Whrere Music Takes Flight“. Na ovom klaviru svirat će poznati splitski glazbenici, učenici glazbenih škola, ali i sami putnici. Pisac ovih redova je ovakve klavire vidio diljem aerodroma svijeta, a iskreno je jako simpatično kada putnici sami sviraju na klaviru. Odličan dodatak aerodromu.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: ZL Split

27 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Znate li da svirate klavir?

Super

Bravo Splite! Sitno ali bitno. Antistres i lipo se “ubije” vrime

baš dobra ideja 👍

Super, lipo

Još je simpatičnije kad taj klavir udara neko dete (ironija)! Nije im tamo mesto.

Znam. Nažalost. 🙁 Na CDGu (pre nekoliko dana) sam se jedva iskontrolisao da roditeljima nekog deteta ne kažem svašta. Priznajem, jednom ili dvaput sam čuo da neko stvarno svira, ali sve ostalo je biro dečije udaranje klavira. Odvratno je.

No barem se to lako riješi, roditelji prvo u 95% situacija neće dozvoliti da se to uopče dogodi, a i ako se dogodi tu će se uvijek naći netko od putnika tko će intervenirati. Uostalom, teško da će ga “dete”, odnosno dijete uopče i doseći.

Gospodine Alene,zašto brišete komentare,nikoga nisam vrijeđao ni ponižavao,radi se o činjenicama,ja nisam balavac nego odrasla osoba koja ne može gledat ni proživljvat trenutke koje nam nameću kojekakve osobe političke eksponirane, inače ljudske nule koje čine nesagledive štete svom kraju i narodu,čak se kvinsliški ponašaju,nisko,izdajnički…
A što se tiče teme kojom se bavi Vaš portal,moj prvi let je bio tamo dakekih 1970 iz Skopja za Split sa Douglasom, gdje sam sjedio u udobnoj fotelji a suputnika nisam skoro ni vidio a kamoli dirao
Nemojte više ručavat sa tako pokvarenim ljudima!

Den Haag parking u centru i klavir na pola slomljen. Kolega zna svirati, performans od desetak minuta je bio super zabavan za nas i sve koji su se našli tamo u tom trenutku.
Prije 4 dana… 👌

Svakako lepe vesti za putnike… 😀

Ma bas dobra ideja , svaka cast onom kome je palo na pamet 👋👋👋👋

A da im možda padne na pamet obnova piste?

Obnova? Zbog čega? Ista je obnovljena prije 5-6 godina ako se ne varam, nešto od tih brojki je, stoga najiskrenije ne lupajte gluposti ako niste upućeni. Da obnova staze… -o Bože!

Malo se bolje informiraojte pa ćete vidjeti da se obnova dogodila tek polovično. A nakon istraživanja ima da mi se ispričate!

Samo jedan dio obnove piste je učinjen. Tko zna hoće li se sa ovakvom upravom išta više napraviti.

Lipo.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!