zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia prevezla 100.000 putnika u V. mjesecu

Air Serbia je u V. mjesecu prevezla najveći broj putnika u redovnom prometu od II. mjeseca 2020, tj. od prije pandemije Covida-19. Kada se uračunaju putnici na charer linijama, prevezeno je preko 100.000 putnika. Popunjenost kabine je bila fascinantnih 62%.

autor: Maja Mrkus, novinarka (Pula), foto: Air Serbia

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

BEG se polako vraca na pre-Covid brojke, barem sto se tice broja letova. Jos nije to to, ali skoro svaki dan je preko 50 letova, u petak je bilo preko 60 letova, charteri za Egipat sljakaju kao da sutra ne postoji, JU se vratila na regularna 4 vala.
Ono sto je najinteresantije je da za Srbiju i dalje vaze veoma restriktivne mere za ulazak u EU za vecinu clanica, ali izgleda su se ljudi “naucili” sta im treba a i verovatno su se “umorili” od ne-putovanja pa se sve mere za ulazak prihvataju zdravo za gotovo.
Plus stopa vakcinacije se u celoj Evropi brzo povecava pa se ocekuje jos bolji load factor na letovima i polagano uvodjenje dodatnih letova na vec postojecim linijama.
@Alen – dva pitanja – sta mislite, do kad ce JU nastaviti sa ovim sistemom “kada imam dva leta nedeljno letim ponedeljak-petak, tri leta nedeljno letim…” To niko nigde vise u celom svetu ne primenjuje! Otkud im ta ideja i do kad ce da je rade?
Drugo pitanje – na jednom drugom forumu spomenuli su u komentarima Jerevan, Baku i Tbilisi. Koliko su te linije, sa Vaseg aspekta, realne da ih JU pokrene i da ih veze u svoje odlazne valove za EU i JFK?

Wow! Fakat za svaku pohvalu! Ovo trebo dobro nabiti na nos uspavanim ljepoticama u Buzinu!!!

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!