zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Nova internet stranica Banja Luke izuzetno dobra

Kao što je direktor aerodroma Banja Luka, Milan Račić, obećao u odgovorima na pitanja zamaaero, aerodrom je u manje od mjesec dana od obećanja otvorio nove web stranice. Naime, prošle stranice su uređivale osobe koje su odselile iz Banja Luke, radi čega je aerodrom angažirao novu agenciju da napravi nove stranice.

Stranice su istinsko osvježenje. Dizajn je moderan i bitno drugačiji. Stranica istinski ima velik broj informacija. Neki sadržaji još nedostaju (npr. popis avio kompanija), no prema izjavi samog direktora radi se na tome i u idućih par dana cijela stranica morala bi biti u potpunosti operativna. Aerodrom ima popisane sve letove po danima tjedna, što je ozbiljna novina, za nadati se da će se te informacije redovno update. Stranica ima i popis svih destinacija sa brojevima letova. Bilo bi dobro da klikom na te destinacija stranica daje informacije o aerodromima i samoj destinaciji. Ocjena novih stranica: neusporedivo bolje, informativno i vrlo jednostavno za korištenje. Ova stranica spada među najbolje u regiji. Iskrene čestitke.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb); foto: Aerodrom Banja Luka

22 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Stvarno, dobra stranica.

Морају да додају ћирилицу и енглески.

“…Ova stranica spada među najbolje u regiji…”

Kako, pa uopće nema real-time update letova!

Na toj stranici nitko ne može saznati status leta (redovan, kasni, otkazan…)

“…Aerodrom ima popisane sve letove po danima tjedna…”

Slično kao i OSI (http://www.osijek-airport.hr/wp-content/uploads/2021/10/RL_W21_10.pdf).

“…Cijena parkinga iznosi 5KM…”

Po minuti, satu, danu, godini???

Čak su uspjeli pomiješati pitanja i odgovore u rubrici “FAQ”…

Sve skupa: neprofesionalno, nestručno, površno…

Meni je ranija bila ljepša a falilo joj je samo održavanje i ažuriranje informacija. Ako su ljudi otišli, pa bar je to posao koji se nosi sa sobom…

Nije ko na MAT jedno pise u redu letenja,a avioni lete u drugom terminu.

Konacno stranica koja lici na nesto. I drago mi je da su uklonili onaj politicki pamflet koji se mogao naci na staroj stranici.

Nadam se da će biti i ćirilična i engleska verzija. A i vijesti ažurirane, stvarno ima vijesti no se ne vide (recimo Bergamo). Sad to već izgleda drugačije kada nema niti jedan dan bez letova a ponedeljak i petak već liče na ozbiljnu priču. Još da se AS malo bolje rasporedi sa letovima panda odgovara dnevnim poslovnim putnicima, možda da preko Privredne komore naprave istraživanje i organizuju neku konferenciju sa privrednicima pa da izbprve ruke čuju da li treba bar tri dana u sedmici imati jutarnje i večernje letove ili nema dovoljno potencijala (izračunato na osnovu prošlih vremena koja su isto tako imala arhaičan raspored).

Imate li zvaničnih informacija u vezi čarter ili redovnih letova za Hurgadu sa Air Cairo. Pročitao sam na jednom portalu da je bio sastanak direktora, ministra, agencija i Air Cairo.

Nije tačno. Ukucavam u Berlinu. Kad ukucate bnx.aero otvara se samo nova stranica. Izgleda malo bolje i ažurna je što se tiče dnevnih letova. Ne pišu još sve destinacije na dijelu stranice gdje su destinacije.

Međutim kapacitet terminala je već sad na maksimumu i još samo nekim danima ima prostora za nove letove. Zaista je ovijeno velom tajne šta se radi i kada će se početi sa proširenjem terminala. Jedno kaže direktor aerodroma, drugo vlada. Ili, more bit bidne

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!