zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia pokreće kontakt centar u Nišu

Air Serbia pokreće natječaj za agente u Kontakt centru u Nišu. Za sada je kontakt centar imao lokaciju samo u Beogradu, no kompanija je odlučila povećati kapacitete centra. Natječaj je otvoren do 8.3.2023. Natječaj je logičan, em u Nišu ima daleko više nezaposlenih, em je to potpuno novi bazen za zapošljavanja, em su plaće u Nišu bitno niže nego u Beogradu.

Kandidati moraju imati najmanje 18 godina, imati završenu srednju školu i tečno govoriti engleski jezik. Kompanija nije navela koji broj djelatnika će zaposliti u Nišu.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Serbia

15 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Sta je sadecom koja su pre korone zavrsila sa obukom? Postali kabinsko osoblje. Leteli i dobili otkaze. Zar sve iznova? Zar to ne kosta drzavu?

Sa decom (sa mladima)

Čudi me kako vam je promaklo da je Vučić u Kataru zamolio da QR postane strateški partner ASL-u.
Već sam davno napisao da ponestaje para i sad se traži novi ulagač. Srbija kao država ne može da podnese ulaganja u ASL koji je zinuo više nego što može progutati.

Pametno… dobro da uvjet nije tecni govor srpskog jezika, jer to bi u Niš vec teze islo 🤣

😂😂😂

Da probamo da li ce moj komentar da prodje, pa pola hrvatske ne prica standardni hrvatski jezik, vec neki drugi dijalekat. A da ne pominjemo ove sto ne razlikuju č i ć, ili ne znaju gde treba da ide N ili M.

I u Nišu se govori srpskim jezikom, to što njihov dijalekat nije uzet za standardni ga ne čini manje srpskim od ostalih dijalekata

Tačno tako.

Sram Vas bilo! Alene, zasto je ovaj komentar objavljen? Ljudi u Nisu govore svojim dijalektom, on je ispravan, iako nije zvanican dijalekt srpskog jezika. Sta Vam tu nije jasno?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!