zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia pokrenula novu verziju mobilne aplikacije

Air Serbia je pokrenula novu verziju mobilne aplikacije za kupnju avio-karta. Postojeći korisnici samo trebaju ažurirati prethodnu verziju. Nova aplikacija uvelike olakšava proces kupovine avio-karata i drugih usluga kompanije.

Prethodna verzija aplikacije imala je 50.000 preuzimanja. Prethodna aplikacija lansirana je u VII. mjesecu 2020. Čitatelji nam javljaju da postoje neki problemi sa novom aplikacijom i da ne mogu dovršiti proces kupnje karata. Nadamo se da će kompanija isto vrlo brzo otkloniti.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Serbia

31 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Aplikacija je loša. Prvo, siromašna je – postoje samo dve stvari: pregled rezervacije i novo bukiranje. Ne postoji pregled destinacija, ponuda, tarifa i dodatnih usluga, politike prtljaga, od informacija ne postoji apsolutno ništa.
Međutim, čak i ovo što postoji nije dobro: sam pregled tokom bukiranja nije loš, to deluje jednostavno i lako se mogu pregledati letovi u toku dana ili tokom različitih dana. Ali, ukoliko let ne postoji u tražene dane, ne dobijate pristup tom koraku gde eventualno možete da vidite u koje dane postoji let. Nego morate sami da menjate dane i tako metodom pokušaja i promašaja sebi pronađete let. To je katastrofa, odustao sam posle 3 pokušaja promene datuma naravno.

O tome da su slova š i đ drugačijeg fonta od ostatka teksta u aplikaciji i da u srpskoj verziji ono malo teksta što ima nije svuda prevedeno sa engleskog, mogu samo da kažem da je reč o amaterizmu kakav nisam očekivao od Er Srbije. Dozvoljavam da je ovo neka radna verzija ali aplikacija se danas ne lansira bez testiranja u kom su svi ovi nedostaci lako mogli biti uočeni i otklonjeni.

Slažem se. Loša je i bolje da je nisu ni puštali

Bolja je ali je daleko od dobre

U Beogradu je sleteo Hainan A330-243 iz PVG.

Bice jos jedan valjda 14.02
Dovodi radnike

Ova jeste bolja ali je spora, nema prečica tipa strelice za promjenu smjera destinacija. Uglavnom je bolja ali daleko od nekog standarda. Moraju još da je dorade

Trebaće im dobra aplikacija,Vučić u Kini najavio dolazak drugog A330 ove godine i pokretanje letova za Kinu plus Čikago ili Toronto,
https://www.youtube.com/watch?v=vZZpZi7-GPE&ab_channel=CGTN

Nema na čemu. Zaista je bilo dosta najava do sada ali mislim da je ova naj ozbiljnija.

Kako nije?Po prvi pt se spominje konkretno OVE GODINE.A Narolito što to dolazi od Vučića.

Ajde da ne pisem mnogo… postoje neke stvari na koje Air Serbia a ni Srbija ne mogu uticati toliko…

Napisi slobodno, mene interesuje koje su to stvari.
Meni je tesko da poverujem da ce pokrenuti letove i nabaviti novi a330 sve dok je Kina zatvorena za ulazak stranih drzavljana. Ti avioni bi leteli prazni, a koja je poenta toga.

Upravo to je jedan od problema a ima ih jos.

Neće se ništa desiti ove godine.

Letovi za Kinu se poklapaju sa najavom potpisivanja slobodne trgovine sa Kinom. U Evropi to ima samo Svajcarska, niko drugi. Ovo je velika prilika za Srbiju.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!