zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO: Trade Air kreće sa PSO letovima za 15 dana

Direktor Trade Aira nam je rekao da im je konačno dostavljen novi PSO ugovor i da bi novi PSO letovi trebali krenuti sredinom VI. mjeseca, nakon mjesec i pola stanke. Ovo znači da je Trade Air i ponovo odabran za prijevoznika na PSO linijama. Trade Air će imati više letova nego u prošlom PSO. Više o novom PSO u članku od ponedjeljka.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Trade Air

44 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Na internetu još nije moguće kupiti karte za recimo PUY-SPU…

A sto je s ostalim linijama, je li i to odluceno za croatiju?

Znaci trade air samo dobio ugovore na potpis?

Naporni ste s patroniziranjem.

Na konkretno pitanje dan je konkretan odgovor. I gdje je tu sada patroniziranje?

Tu gdje je, tko ga ne vidi ne vidi ga, nemam vremena sad objasnjavsti sve sto napisem, na putu sam!

@anonimac 00.36: sjajan odgovor. Nabacite glupost pa kada vas se pita od kuda vam to, nemate vremena objašnjavati što ste napisali jer ste eto na putu… Ali usprkos putu imali ste vremena napisati tu glupost. Ništa već ovdje neviđeno…

Hoće li biti let iz Rijeke za Grobnik?
Važno da se upumpava lova…
Treba samo povod.

Aerodrom Mali Lošinj mora biti obuhvaćen u POS, a nije nikad, to mi nije jasno. To Alene, sve vodi ministrica iz sjene gospođa Vildana Megla i treba jedna dobra Metla , da ode Megla. Sam se sjetio da sam i desetak puta leti ona Lošinj i na otoku unije sarajko tomašić pa je moj broj let Je li što hrvatskim Pantani ne vjerujem da ima jedan menadžer koji čita ovaj portal koji toliko letjelišta u Hrvatskoj naletio. Međunarodne Lošinj i Vrsar. Pa betonske grobnik i Čazma. Te travnate Vinkovci Ivanić grad Čakovec Bjelovar, Daruvar, Unije. Sjetio sam se da i moj prijatelj pokojni Tomislav Marković ,umro na tenis terenima, kao mlad čovjek , bio glavni inspektor za zrakoplovne nesreće u Hrvatskoj i rekao mi da mu je grozno raditi slučaj unije kad je moj prijatelj Rajko Tomašić, elisom aviona , odrubio glavu nesretnom geodetskom inženjeru koji je letio Lošinj unije. I to su bili POS letovi samo se ne sjećam da li to plaćala primorsko-goranska županija ili kao i danas država Hrvatska.

Žao mi je da se u ponedeljak nisu pojavili na promociji FIFA filma o vatrenim Jasmin Bajić i Alen Ščurić , iako su vjerovatno pozvani kao i ja te sam morao sa Zlatkom Matešom prodiskutovati temu uprava Croatia Airlines.

Ako sam dobro razumio ovu papazjaniju od teksta, pitanje je bilo da li je let Unije-Lošinj bio POS. Ako mislite na onaj let kojim su učenici išli u školu sa Unija na Lošinj, taj je let plaćalo ministarstvo obrazovanja a NAA ih je letjela sa Cessnom, a ne sa L410. Ta ista Cessna je služila u turističkoj sezoni za panoramske letove sa Vrsara koji su nosili dobre novce.

Nije tako, jer nije turbolet letio liniju Lošinj Unije , nego neka cesna ne sjećam se više koja. Vlasništvo Rajka tomašić.

Vidi ti Alena nijansu je brži od mene. Ja sam jučer u 13:30 došao do marka cvijina sa rumunskim dimom na četiri kotača Koji sam dobio besplatno na 12 dana. However however ostavio sam mu poklone iz Makedonije na stolu a cure su mi rekle da marka nema već tri sata da je jako malo bio u redu te sam mu poslao sms poruku na koji nije odgovorio a to se skoro nikad ne desi znači da je bio pritisak veliki.

However za samo 15 minuta sam promašio velikog direktora zračne Luke Zagreb ranka Ilića. Te sam prvi puta ušao u famozne prostorije zračne Luke Zagreb i razgovarao s poznatim inženjerom Drljača..

Alen to čekamo od vas . Koja je svrha petero zaposlenih u zračnoj Luci Zagreb, to i Boško Matković puno puta komentira. Zato sam sreo glasnogovornica međunarodni zračne Luke Zagreb a koja mi je rekla da on ima stare podatke za taksiste na aerodromu i da je to riješeno po njoj?!

Super. Njegovi mehaničari su došli na brnik koji bi mi trebali podići mobilni telefon na žičari krvavec ali ona neće raditi sve do 17 juni tako da je Zdenko od tri smartphone as pa ona jedan jedini jer se treći razbio i od 6 SIM kartica spao sam na dvije kartice!!

Kad će tekst i analiza što radi petero zaposlenih zračne Luke Zagreb ??? Tko to plaća i koja je njihova funkcija jer oni su dali franšizu na 30 godina francusko turskoj korporaciji i ne razumijem što ti ljudi rade ?¿? Čak petorica prima punu plaču , a za ništa nisu odgovorni što je predivno,

A s kojim avionima?

Mislim da je SAAB

Saab340, da. Ali super, znaju da kreću za 15 dana ali još nisu pustili karte u prodaju, dno. svaki dan je bitan za imati kakav-takav booking u početku.

U najavi za DBV stoji Saab

Ja se još uvjek nadam ATR-u 42 u prekrasnom Trade Air liveryu sa 9A regom (jednog dana).

Netocno, saab ide.

Kao što sam i rekao…

Najveci zrakoplovni strucnjak u hrvata je mislio na saab, ali je lapsusom napisao emb120 jer je tipkso dok je bio na putu, iz automobila na autocesti. Ne stigne sjesti od silna posla

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!