zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Croatia Airlines pokreće Zagreb-Monastir

Zračna luka Zagreb ima objavljeno da će Croatia Airlines letjeti charter Zagreb-Monastir od 20.6. do 15.8. jednom tjedno četvrtkom. Prošle godine Nouvelair je letio za Tunis jedan tjednih let, no te linije više nema, pa su očito turoperatori i agencije ove godine odlučile raditi sa Croatiom Airlines.

dopisnik: Mladen Radić (Osijek), foto: Croatia Airlines

37 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Iz naslova bi se ocekivalo da je redovna linija, kad ono…

Pa jel moguće

To nije ništa. To će biti noćni let.

Valjda zato jer “Desire” po noći nemre gledati kroz prozor… 🙂

To će biti nešto predivno. Polazak iz Zagreba tamo negdje iza 22 sata a povratak iz Monastira u 1 u noći sa slijetanjem u Zagreb u 3 ujutro. Godišnji za poželjeti.

Nije tragedija. Samo sto sam ja putovao redovnom linijom s presjedanjem u Istanbulu, dosao u Hurghadu u 3 ujutro.
Samo je jedino bio problem sto nisu dozvolili check in prije 14h (iako sam imao na mailu potvrdjeno da je moguc raniji check in uz doplatu od 50€ sto sam bio spreman platiti), na kraju nisu to dozvolili. Pa sam spavao u loungeu od 4 do 8 ujutro, pa su nekako uspjeli srediti sobu vec u 9. A hotel 5 zvijezdica.
Ali valjda ovi sto dolaze preko agencija imaju unaprijed dogovoreno da se mogu chekirati ranije, tako da ako je tako nije onda tragedija da lete tako kasno.

@anon 09.11: u principu normalni touroperatori to rješavaju tako da gosti odmah po dolasku mogu u sobu. Zadnji dan im se ponudi “late Check-out” Uz nadoplatu ili, ako je hotel pun, onda moraju do 11 iz soba ali mogu do transfera koristiti sve usluge hotela. Kako će to ovdje biti riješeno, treba pitati agencije…

Uvek je tako sa tih destinacija…. Još uvek nisam išao u normalno vreme na te destinacije. To je kao da dobiješ 1-2 dana duže odmor….

Nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines (CA) u novim zrakoplovima Airbus A220 koji su u dolasku planira ponuditi i wi-fi uslugu na temelju potpisanog ugovora s korporacijom Panasonic Avionics, najavili su u srijedu iz CA.

Wi-fi uslugu (bežični pristup internetu) nudit će preko ugradnje satelitskog sustava u 15 novih zrakoplova A220 do 2027., s time da prvi novi zrakoplov očekuje u lipnju ove godine.
Putnici Croatia Airlinesa u zrakoplovima A220 moći će uživati u brzom wi-fi-ju tijekom leta, što će im omogućiti da ostanu povezani, rade, surfaju ili komuniciraju preko svojih uređaja. Svako sjedalo u novoj floti zrakoplova A220 također će imati i priključke USB-A i USB-C, uz praktične držače za pametne telefone i tablete, ističu iz CA.
Antena Ku-band postavljena na novu flotu A220 Croatia Airlinesa povezat će svaki zrakoplov s globalnom komunikacijskom mrežom satelita Panasonic Avionicsa.

Kako kasne kada retko koja kompanija u Evropi ima WiFi na letovima?

Da.

Ma fakat rijetko koja: LH, OS, LX, IB, SK, KL, …

OT je ne znam kamo da stavim: OS sutra 04.04. ima štrajk od 09.00 ujutro. Za sada su oko 90 letova otkazani. Prema onome što sam vidio jutarnji ZAG je otkazan (OS683/4) te jutarnji BEG (OS735/6) kao i DBV (OS731/2). Za sada bi štrajk trebao biti okončan oko 12.00 sati, ali se detalji još ne znaju. Javim kada saznam.

Šok i vjeverica, ja ne vjerujem što se to događa s OU?
Jel se promijenila uprava ili?

Wow

Bravo Croatia Airlines. Očito pušu neki bolji vjetrovi za OU u Zagrebu,najbolje tek dolazi

Nažalost to nema veze sa “bravo Croatia”. Agencije su tražili avion i OU je očito imala jedan na raspolaganju pa im ga je iznajmila. To je čisti charter bez imalo samoinicijative.

Nikakvi bolji vjetrovi ne pušu nigdje u Hrvatskoj a ponajmanje u Croatia Airlines. Preduvjet bilo kakvih promjena u Hrvatskoj je Treća Republika sa vladom nacionalnog jedinstva koja će iz javnog života odstraniti Mafijašku grupaciju koja zemlju osiromašuje i koristi kao svoj bankomat, te promijeniti staljinistički mentalni sklop sada vladajuće Partije u kojoj su dominantno kadrovi bivše Partije i bivših Službi. Tek tada će se steći uvjeti da OU ne bude poligon za ostvarivanje osobnih interesa i uhljebljivanje aparatčika, za što će nažalost trebati dosta vremena, ukoliko se uopće dogodi

Ako ima smisla svakodnevno kritizirati Croatiu Airlines, onda ima smisla i svakodnevno kritizirati glavnog krivca za tragično stanje u kompaniji, a to je osuđena kriminalna organizacija HDZ.

“Neću politiku u svoju butiku” Velo Misto

Tako je, hvala!

Nema vam od toga nista u zrakoplovstvu, toliko ih ne zanima (Plenkovica, Butkovica, Milanovica…) zrakoplovstvo da u tom sektoru samo Misetic kolo vodi, neovisno o HDZ ili SDP vladama.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!