zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Tivat poplavljen

Aerodrom Tivat je doslovce poplavljen i plivao je u vodi. Na terminalu su bili deseci kanti koje su skupljale vodu, no ipak su podovi bili poplavljeni. Na snimkama na društvenim mrežama vidi se kako putnici hodaju po vodi, a neki padaju na mokrim podovima.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb);  foto: Alen Šćuric

16 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Stvarno sramota. Oko aerodroma izgradjena najelitnija mesta na Crnogorskom primorju, a da im je aerodrom u ovakvom stanju, zaista nema nikakvog opravdanja. Bruka.

Terminal II a bogami i Terminal stari toče kao vrša (ali samo kad pada kiša) kompresori klimatizacije prevaziđeni već deceniju, a sve u svrhu vlastodržačke agende izdati tj. koncesionirati Zračnu Luku Tivat pošto poto nekima od Arabije ili nebitno komu. Pri tome zaboravljaju da je više od pola zemljišta privatna oduzeta je bez nadoknade nikakove a teke pravične. “Neće da može” rekao bi barba “Šojić” skiper Bele Lađe !?

Kad se setim samo shitstorma kad je prokisnjavalo u Beogradu koji jos nije zavrsen a ovde nista…par reci i gotovo…

🤣🤣🤣🤣🤣Meni te je zao..

Tivat je otvorio ovaj terminal pre 4-5 godina. Ocekivao sam jasnu kritiku sramotnog kvaliteta konstrukcije i ostru kritiku aerodromskog operatera, kao sto smo citali kad su drugi aerodromi poplavljeni.

Na malom prostoru su stavili 7 gejtova. Bukvalno izlaz iz terminala na svakih 10 m pa se putnici mjesaju. Duty free shop kao hodnik i na kraju kasa. Policajci neljubazni i bahati. Sve baš za turizam

Cestitke Tivtu

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!