zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Aeroflot nudi spavanje na letovima za Varadero

Najveća ruska aviokompanija Aeroflot pokrenula je uslugu prodaje tri ili četiri sedišta u avionu za spavanje na letovima od Moskve do Varadera (Kuba), proizilazi iz informacija na web stranici avioprevoznika. „Usluga Sleep+ je blok sedišta (blok od tri sedišta pored prozora ili centralni blok od četiri sedišta na zahtev putnika) u jednom redu u kabini ekonomske klase dodeljen jednom putniku. Usluga Sleep+ se pruža samo u fazi prijave za let na aerodromu”, piše na sajtu.

Kako je navedeno, usluga Sleep + se pruža na redovnim sopstvenim letovima Aeroflota (SU), letovima podružnice avio-kompanije Rossiya pod komercijalnim upravljanjem Aeroflota (broj letova FV / SU 5950-6999) na relaciji Moskva-Varadero. Cena usluge “Sleep+” od Moskve (aerodrom Šeremetjevo) do Varadera pri kupovini u fazi prijave na aerodromu je (bez avionske karte): blok od tri sedišta pored prozora – 21.500 rubalja (približno oko 210e), centralni blok od četiri sedišta – 32.500 rubalja (približno 320e).

autor: Dejan Radojević, dopisnik (Moskva), foto: Aeroflot

 

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Imala je Airserbia ovu opciju na letu za JFK. Ja se ne sećam da je iko ikad kupio ovo a radio sam na letu svakodnevno. Mi sigurno nismo ni nudili tu opciju pogotovo ako imamo overboocking, a leti je to bio čest slučaj.

Znači neprodana sjedala prodaju za 210 EUR/3 sjedala onome tko bi se htio izvaliti. Zvuči kao nešto čega bi se sjetili naši političari…
Zašto bi itko normalan ovo plaćao, vidiš prazna sjedala pored sebe, izvališ se i to je to.

Vidim Alene da ste me preimenovali u dopisnika iz Beograda a ja sedim u centru Moskve ! )))

ima li dronova u centru?

Je li vam sigurno sjediti u Moskvi?

Hvala za brigu! Pa kako svim stanovnicima a ima ih oko 16 miliona tako i meni. Zivot tece normalno iako niko ne voli sto se vodi rat.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!