zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Air Serbia i TAROM povećali letove za Beograd

Air Serbia i TAROM su ozbiljno povećali broj letova na liniji za Bukurešt ove zime. Air Serbia je ovog ljeta operirala 6 tjednih letova, a sada operira 9 tjednih letova (svaki dan, a dva leta ponedjeljkom i petkom), dok je TAROM operirao 3 tjedna leta, a sada ih operira 5 (svaki radni dan). Ovo znači da kompanije u code-share imaju 5 tjednih letova više ove zime nego prošlog ljeta (14 umjesto 9 tjedno). Uz to Air Serbia po jedan dnevni let, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, leti sa Airbusom A319 umjesto ATR 72 sa kojim operira ostale dane u tjednu. Više nego fascinantno.

Kompanije operiraju po jedan dnevni let vikendom, po dva svaki radni dan, te čak tri dnevna leta ponedjeljkom i petkom. Ovo je direktan odgovor na bankrot BlueAira.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: TAROM

24 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Huge!

Pa ovo je ovako vec duze vreme i citatelji su ovde to pisali, doduse anonimusi…

14pw je od pocetka zimske sezone, dakle vec mesec dana, a vec tri nedelje ide i A319 3pw.

Da. Nama se ne veruje.
Isto kao sto smo tada pisali da je JU pored promene aviona na tri leta za OTP postavila A319 tako smo i pisali da je i PRG dodat.

„Pogleda se u sustav i to je to.“

Pa sto niste pogledali do sad?
Jos ste nas ovde ubedjivali kako ste vec o tome pisali. A niste.
Na kraju nije ni bitno.

Pa Vi nam ne verujete i kada god neki ‘Anonymous’ citatelj napise neku informaciju, Vi odgovorite da je on anonimac i da se anonimcima ne moze verovati, iako je vecina tih informacija proverljivo i tacno. Medjutim, ako neki citatelj ima nick, njemu verujete. Ne znam samo kako nick utice na kredibilitet, eto mogu ja sad da stavim nick, da lupetam najvece gluposti i lazi u komentarima, i meni cete verovati zato sto imam nick? Ma kajgot, nonsens par excellence.

Takodje, kada je citatelj napisao da ni reci do sada nije bilo na portalu na ovu temu, odgovorili ste mu sa ‘Pisali smo o tome vec’. Kada sam Vas pitao za link, datum ili bilo sta drugo iz tog clanka u kome ste navodno to pisali, samo ste mi obrisali taj komentar. Niste mi odgovorili.

Ta Vasa registracija je totalni nonsens jer je za istu potreban samo mail, korisnicko ime i lozinka, a cak mogu postojati i dva naloga sa istim nickom. Pritom ste jednom citaocu obrisali komentar jer je navodno falsifikovao nick registrovanog korisnika. Kako znate kada dva naloga mogu imati iste nickove? To je diskriminacija! Nikako registracijom ne dobijate mogucnost da kontrolisete neku osobu. Mozete mu poslati mejl, ali to nije nikakva kontrola. Dakle, registracija ne utice na kredibilitet komentatora i apsolutno je isto da li je informaciju napisao anonimac, komentator sa nickom ili registrovani komentator.

Stoji.

A tek sta ce doci za dva dana 🤩

Proslog petka sam lepo napisao da ce biti objava vezana za Black Friday. A vi posto se bavite IP adresama ovaj komentar sto ste meni uputili, uputite toj osobi koja je napisala Breaking i sve ostalo.
Tako da nista nisam pogresio do sada.

Znaci JU je duplirala kapacitet.

Боље да је Луфтханса додала летове па да имамо још бољу повезаност са светом преко Франкфурта. То је једино битно!

Стоји.

ЛуфтханЗа.

I hoce.

Kao i uvek od februara.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!