zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Oman Air ulazi u oneworld

Oman Air je krenuo sa procesom ulaska u oneworld. Kompanija ima partnerstvo sa Qatarom koji će biti sponzor članstva u oneworldu. Oman Air ima flotu od 51 aviona. Istim se očekuje daleko veća prisutnost kompanija oneworlda u Muscatu, poput Britisha, Royal Jordaniana, Cathaya i Finnaira, a koja je sada simbolična.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Oman Air

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Lep livery

Radi jednog slučajnog poznanstva sa pilotom Oman Aira, ova kompanija mi je posebno draga. Ukratko, kada je čovjek doznao da mog sina zanimaju avioni snimio mu je videe iz kokpita prilikom pripreme aviona pred polijetanja i kasnije tokom leta (poduži, svašta mu je objašnjavao). Poslije mu je poslao modele dva tipa aviona Oman Aira na kojima je letio. Ali i inače mali ima sreću na tom polju: imao je prilike šetati po kontrolnom tornju a jednom drugom prilikom čak ”ugasiti avion” (on je na stajanci ugasio monitore nakon zadnjeg leta).Ja sa svim svojim letovima nikad nisam ni kročio u kokpit, kamoli išta ”ugasio” :))))
Ništa od toga nisam tražio, jednostavno nekad naletiš na neke entuzijaste koji ti mogu i žele omogućiti neke stvari, pogotovo kada su djeca u pitanju. Ne znam da li su svjesni koliko takvog gestom razvesele neko dijete, to se ne može platiti 🙂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!