zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Corendon uvodi kabinu za starije od 16 godina

Corendon uvodi probne letove za putnike starije od 16 godina. Naime, Corendon će 93 sjedala uz dodatnih 9 sjedala u premium ekonomskoj klasi, tj. ukupno 102 sjedala namijeniti putnicima koji žele mir i putovanje bez djece. Corendon će omogućiti i roditeljima djece da bukiraju ova mjesta ako se žele odmoriti od svoje djece koja će tada biti smještena u zadnji dio aviona. Putnici moraju dodatno platiti za mjesta u ovom dijelu kabine.

Pokusni letovi će biti na liniji Amsterdam-Curacao i avionu Airbus A350-900. Ako projekt pokaže pozitivne rezultate Corendon će ovaj koncept ubaciti i na svoje ostale letove.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Corendon

9 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nisam baš siguran da je sve onako kako piše u članku. Djeca ne smiju sjediti sama u avionu bez pratnje odrasle osobe, za slučaj izvanredne situacije. Čak i za UM, nepraćeno dijete, mora se odrediti odrasla osoba koja će voditi računa o njemu za vrijeme leta. Roditelji naprijed, djeca otraga, po meni, nemoguće. Po meni, nova Corendonova koncepcija je da 102 sjedala u prednjem dijelu kabine mogu bukirati samo odrasle osobe, a da roditelji koji putuju sa djecom moraju sjediti u stražnjem dijelu,i djeca i roditelji, kako djeca ne bi ometala putnike kojima djeca smetaju. Ne bi bilo loše da provjerite da li sam u pravu.

Ne bi bilo loše da kontaktirate kompaniju, radi objektivnog informiranja čitatelja. Možda se radi o nepreciznosti informacije ili pogrešnoj interpretaciji. Mislim, odvajanje djece od roditelja, pa zaboga, nije aviokompanija konc logor!!!

A od kad to Corendon ima A350 u floti?

Od koga? Koja je registracija?

Leisure carrier Corendon Airlines will start flying between Amsterdam (AMS) and Curaçao (CUR) as of November 2023, using an Airbus A350-900 that’s being leased from Spanish charter carrier World2Fly. The plane has 432 seats, and is in an all-economy configuration.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!