zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Vlada prodaje Nordicu

Vlada Estonije planira spojiti Nordicu (zajedno sa podružnicama Regional i Xfly) i lezora Transpordi Varahaldus te ih onda prodati. Estonija nije zadovoljna poslovanje, a i nema smisla držati Nordicu obzirom da je 2019. prekinula letjeti redovne linije iz Tallinna.

autrica: Maja Mrkus, novinarka (Pula), foto: Nordica

3 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Čudno da to nisu napravili i prije. Nordica je vrh korupcije, muljaže i paljevine. Čak su bili usko povezani i sa 4K preuzimanjem i bankrotom Adrie.

Nisu krivi radnici-piloti i stevardese i ostali support ako su jim manageri kreteni i nemaju veze o poslu i gledaju kako uzeti lovu. Koliko znam xfly leti za SAS acmi sto znaci, da su profesionalci i dobro rade posao( jer za sas bas nemoze svako letjeti). isto tako kao i adria kad je radila acmi za austrian i lufthansu- to bas ne moze svaka firma. Sto se tice uposlenika-operativaca sve pohvale a uvijek je problem u kvazi managerima koji “kao” znaju posao, to se je vidjelo i u adrii gdje su je manageri zajedno sa politikom prodali. A sto se tiče, Estonija-politicari mogu još reagovat ako želi riješit stvar al mislim da jim nije u interesu. Tko bi se odrekao vrecama para. Pozdrav

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!