zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-SMANJENJA: Eurowings smanjuje Beograd i Zagreb

Eurowings će u prva dva tjedna VII. mjeseca smanjiti broj letova za Zagreba (do 1.7. letovi su po uobičajenom rasporedu). Cologne će se smanjiti sa 6 na 3, Stuttgart sa 5 na 3 i Dusseldorf sa 3 na 2 tjedne frekvencije. To je 6 od 14 tjednih letova manje. Nakon 19.7. linija se vraćaju na isti broj frekvencija.

Za Beograd su rezanja još veća. Eurowings je dodatno smanjio broj letova, pa sada linija za Dusseldorf operira tek dva tjedna leta, a treći let se uvodi tek 22.8. Eurowings više ne planira letjeti ovu liniju četiri puta tjedno. Kompanija ukida letove za Stuttgart nakon 25.6. i letjet će liniju tek ponovo od 13.8. kada će letjeti tri tjedna leta. To znači da je kompanija otkazala 5 od 7 tjednih letova. Za Sarajevo nema promjena, a kompanija će letjeti po dva tjedna leta za Cologne i Stuttgart.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Eurowings

27 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Neko poredjenje, ujedno i pitanje, tj mogucnost. Otkazan mi je let Eurowings Stuttgart – Belgrade povratni…julski datumi. E sad, pitao sam servise sluzbu na aerodromu Stuttgart,, rekose mi mozete ponovo od 13.8 leteti pa nadalje, nije problem, mislim naredne 2-3 godine kod eurowings. Medutim, interesantnije je, postoji mogucnost odlaska Stuttgart Palma Majorca povratna takodje, u zamenu za neiskorisceni Bg, sad recimo u letnjem periodu, naravno da ima mesta na letu, sto je ok? Sta vi mislite? …postoji i mogucnost drugih, Lamezia terme tamo nazad,ipak do mora i nije tako lose…

Take the money and run

Ukupno ka Hrvatskoj LHG ukida 55 letova.

Pa to je katastrofa, zašto prema Hrvatskoj? Zašto se javnost ne podigne u Hrvatskoj, šta čekaju? Zašto CA ne preuzme itd itd. Užas prosto.

O čemu ti?

Sta vam nije jasno?

Tako sam shvatio. Da, velikibroj letova se ukida ka Hrvatskoj posebno EW.

Puno se toga u vezi Eurowingsa valja iza brda. Do kraja ljetnog reda letenja biti će puno otkazivanja. Za sada nemam potpunu informaciju, ali od LH grupe je došla najava da će se smanjiti broj letova i kod LH i kod EW. Od srijede bi trebalo biti točnijih informacija.

Eurowings je, po meni, najgori europski LCC. Gori i od Ryana i od Wizza. Skrivaju se iza toga što su član LH grupe, a u biti su užasno nepouzdana kompanija. Bili su takvi i prije pandemije.

Od Beograda su potpuno odustali izgleda.

Za Zg otkazano 6 letova, za Bg 5 ali su rezanja za Bg veća?
Pošto pretpostavljam da ćete se gađati procentima, možete da objavite i koliki je udeo otkazanih letova u ukupnom broju letova, čisto radi objektivnosti.

E ne može sad procenti, sada idemo u poređenje samo što se tiče EW, procenti kad budu povoljniji onda ćemo njih ili razlomcima ćemo da saniramo izgubljeno.

Alene Šćuricu, možda iz teksta koji je pisao Alen Šćuric?

‘Cologne će se smanjiti sa 6 na 3, Stuttgart sa 5 na 3 i Dusseldorf sa 3 na 2 tjedne frekvencije. To je 6 od 14 tjednih letova manje.’

Ma zna nego se eto pravi… da ne kazem sta. Odlicno zna o cemu pisete.

Super vest za Air Serbia.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!