zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Eurowings će imati 107 aviona iduće godine

Eurowings će u 2022. letjeti na 140 destinacija i imat će 2400 letova tjedno. Kompanija će u flotu dodati 8 Airbusa A320 i 5 A321. Istim će se flota kompanije popeti na 107 aviona.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Eurowings

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

A ne znam. Ono tolko rezu, mijenjaju strategije, nisu definirani. Kuda ide ta kompanija?

Pa gledajte: činjenica je da je tržištu Njemačkoj fali Air Berlin i da tu netko treba kvalitetno uskočiti. Air Berlin je imao 2017. prije bankrota nekih 100 aviona. TUIFly i Condor nisu značajno povećavali kapacitete, Lufthansa je doduše krenula sa letovima prema leisure destinacijama, ali je to sve premalo. I dalje je na leisure tržištu puno premalo kapaciteta, pogotovo prema dalekim destinacijama. A ni linije Air Berlina nisu za zanemariti. Stoga je potencijal ogroman, pogotovo kroz činjenicu da su ljudi nakon dvije godine željni putovanja i da će već ovo ljeto potražnja biti enormna. I to ne samo u Njemačkoj već i u Austriji gdje AUA ni približno ne može zadovoljiti sve potrebe. Nije bez vraga da Condor u ljeto stacionira avione u Beču. Rezanje me ne zabrinjava jer je ono u ovom trenutku normalna pojava kod svih, problemi su više u samoj Lufthansi gdje još uvijek nisu u vezi EW odlučili hoće li piškiti ili kakiti….

Puno premalo? Alene, jeste li to Vi? 😃

Čemu ljutnja pobogu? Samo ističem da, osim što Vas konkurencija kopira u sadržaju, i suradnici Vas kopiraju u stilu pisanja. 😃

Ma dajte, nemojte…. Ja često koristim “puno” kao “on top” da bih plastično opisao situaciju. I ako gramatički nije sasvim korektno, kombinacije “puno premalo” ili “puno previše” su dio kolokvijalnog jezika… Ako ste vi autor onog teksta od prije dva tjedna sa “otok okružen morem” i “letjeti zrakom”, vjerojatno vam je hobi tražiti greške. Savjetovao bih vam da se malo pozabavite profesionalnim medijima koji su krcati ne samo semantičkim već i najobičnijim gramatičkim pogrešakama.
A oni su visokodotirani profesionalci, što mi nismo… I nisam siguran da nam to itko dobronamjeran može zamjeriti…

“Kompanija će u flotu dodati 8 Airbusa A320 NEO i 5 A321 NEO.”

Izostavili ste da su u pitanju NEO letelice. 😉

Pronašao sam: to su prvi NEO koje će imati

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!