zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Charter i leisure linije preostalih kontinentalnih aerodroma

Do sada smo objavili koje charter i leisure linije kompanije lete iz Ljubljane, Beograda, Niša, Morave, Mostara i Sarajeva, a sada ćemo objaviti koje charter i leisure linije lete iz ostalih kontinentalnih aerodroma regije:

  • Zagreb: Brač (Croatia 2 leta tjedno), Krf (Ryanair 1), Malta (Ryanair 3), Paphos (Ryanair 3), Tel Aviv (Croatia 2, El Al 1)
  • Osijek: Croatia Airlines za Split i Dubrovnik (po 1 let tjedno)
  • Tuzla: Antalya (Freebird 3)
  • Banja Luka: Antalya (Freebird 1), Hurghada (Air Cairo 2), Tivat (Air Montenegro 3)
  • Priština: Antalya (SunExpress 10, Turish 8, Pegasus 3, Corendon 2), Bodrum (Turkish 5, Corendon 1)
  • Podgorica: Cairo (Air Montenegro 1), Tel Aviv (Air Montenegro 3), Yereven (Air Montenegro 3)
  • Skopje: Antalya (Turkish 11, SunExpress 3), Bodrum (Turkish 2), Hurghada (Air Cairo 2), Izmir (Pegasus 3, SunExpress 1), Malta (Wizz Air 2), Monastir (Nuvelair 1).

Zagrebu su potrebni letovi za Antalyu, Tunis, Egipat i još bar jedna linija u Grčku. Iz Osijeka su potrebni letovi za Antalyu i bar jednu destinaciju u Grčkoj. Tuzla treba letove za Bodrum i jednu destinaciju u Grčkoj. Banja Luka bi trebala bar jednu destinaciju u Grčkoj. Prištini nedostaju letovi za Grčku. Podgorici nedostaju letovi za Antalyu i bar jednu destinaciju u Grčkoj. Skopju trebaju letovi za bar dva Grčka otoka.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Skopje

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Alene sta je bilo za vasu aviokompaniju?

“Zagrebu su potrebni letovi za Antalyu”

Pa prije koji mjesec ste me uvjeravali da ti letovi postoje.

Jako vjerodostojno!

Jerevan nije baš neka letnja destinacija, grad je simpatičan ali nije turistički zanimljiv kao susedni Tbilisi, a i cela susedna Gruzija je daleko turistički atraktivnija od Jermenije.Letovi iz Jerevana su pre svega namenjeni Jermenima kao turistima.

Ne mogu da verujem da Zagreb nema direktne letove za PMI, VAL, AGP, egejsku Grčku, Siciliju… Pa zar vam nije dosadno da celog života letujete u Dalmaciji? Sećam se da je Atlas Dubrovnik u vreme SFRJ organizovao na stotine čartera za ceo Mediteran sa Ljubljanom kao habom. Na tim putovanjima bilo je dosta Zagrebčana. Šta se desilo u medjuvremenu pa je to nestalo.

Atlas nikada nije imao na stotine chartera iz LJU. Bilo je nešto letova za Grčku (Heraklion, Rhodos i Krf) po jedan tjedno sa Genexovim 737, bilo je povremenih chartera za Španjolsku uglavnom sa Adrijom, i to je to. Ako je ukupno bilo 100 rotacija u godini, puno sam rekao.

Zagrebčani očito najviše preferiraju Jadran no zato ljudi iz Dalmacije sve više otkrivaju ostatak Mediteran. Trendovi su se očito promijenili.

Zašto ne bi. Sve više se putuje avionom jer opcije postoje, a sa autom se nigdje atraktivno u kratkom roku ne može doći (Zagreb nije za više od jednog noćenja, a ni Sarajevo i Ljubljana).

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!