zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Kaos na Manchesteru radi nestanka struje

Aerodrom Manchester je ostao bez struje u nedjelju ujutro. Istim su putnici na terminalima 1 i 2 ostali blokirani. Nove putnike istim nisu puštali na terminale 1 i 2. Terminal 3 je radio normalno. Aerodrom je zbog toga imao velika kašnjenja, a bilo je i prilično otkazanih letova, dok su neki letovi divertirani na druge aerodrome. Stanje se nije normaliziralo do kraja dana, a na aerodromu su bili ogromni redovi i nakon što je struja došla.

Toliko o komentarima onih koji su tvrdili da nije ništa neuobičajeno da je Sarajevski aerodrom prije neki dan uspio ishendlati sve operacije iako je bio prekid struje u Sarajevu i cijeloj BiH. Prisjetimo se i da je Beogradski aerodrom bio bez struje radi čega je bio velik broj otkazanih letova i dugih kašnjenja nakon što je radnik na novoj uzletno-sletnoj stazi prekinuo glavni strujni vod. Dakle Sarajevu treba čestitati što nije doživio scenarij Beograda i Manchestera sa gubitkom struje.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Aerodrom Manchester

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nestalo je i u Dbv, Split itd…
Jesu oni imali problema?

Nisu ovolikih razmjera jer nemaju ni približan promet kao Manchester. U Manchesteru je na terminal 2 nestala struja na samo 2 sekunde i izgubili su security i checklin capabilities, ugasili su terminal 2 i 3 i preusmjerili sve na 1 gdje je u jednom momentu bilo 2000 ljudi. Nakon slijetanja se čekalo do 2h Buseve kako bi se putnike odvelo od aviona do terminala. Immigration na jedinici je također bio pretrpan…

Ali glavno da su svi trubili kako je dobro odradjen posao na Sarajevu normalna stvar.

Tacno!

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!