zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

ITA redizajn

ITA je preuredila interijer aviona, napravila nove uniforme za kabinsko osoblje, te je otvorila preuređenu business ložu na Rimu FCO. Evidentno je kompanija odlučila poraditi na svom imageu. Kompanija je napravila i specijalni livery za A320 kojim promovira kandidaturu Rima za Expo 2030.

autorica: Maja Mrkus, novinarka (Pula), foto: ITA

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Expo 2030 nije livery, samo dodat sticker. Doduse prikladno s obzirom da je samo kandidatura u pitanju. Bilo bi lepo da ako pobedi Rim za 2030., da naprave neki specijalni livery kao sto je Alitalija imala za Expo 2015. u Milano, taj livery je bas zanimljiv bio!

U duhu, tacno!
Realnije/korigovano – ovo je treci preuredjeni business lounge koji se otvorio, enterijer je nov samo na najnovijem A20N – prvom iz kupovnog ugovora sa Airbusom, vecina aviona idalje leti sa AZA enterijerom, a reklama za EXPO2030 nije specijalan livery, nego samo dodat sticker – tipa kao sto je ASL dodala “95 Years of flying”, ili OU pre neko vreme onaj sticker za podrsku fudbalerima

Pa valjda hoce, doduse meni deluje da oni polako padaju u istu situaciju kao i ASL sa razlicitim kabinama.

Shodno tome da su prefarbani samo avioni koji ostaju u floti, a oni koji odlaze ostaju u AZA bojama, moje shvatanje je da nasledjeni avioni nece dobiti novu kabinu, osim ako ne ostaju u floti poduze vreme.

Tu ima jos i dodatni problem da ITA prima gomilu whitetail/ntu aviona, koji onda dolaze sa svojim kabinama, samo se promeni boja na sedistima. Npr. svi njihovi A359 su ntu od Hainan-a, i imaju njihovu kabinu, samo sa drugim bojama. Videcemo ustvari pravu longhaul kabinu tek kad stigne prvi A339

Samo sipaj konobaru, i ne pitan puno! 😂😂😂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!