zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Suzy mora doći u London za Novu Godinu

Ovu priču mi je ispričala rođakinja koja je bila perserica na privatnom avionu u SAD-u. Njen gazda je nazvao pilote i rekao da hitno mora u London jer njegova kćer, koja je tamo studirala, ne može provesti Novu Godinu bez Suzy, da je neutješna. Piloti su namrgođeno i mrko došli na aerodrom mrmljajući kako razmaženo derište ne može par dana bez prijateljice i kao oni sad moraju voziti neko derište u Veliku Britaniju, izgubiti dva dana, da bi klinke mogle zajedno tulumariti za Novu Godinu.

No, šok po dolasku na aerodrom je bio još veći. Naime, Suzy nije bila prijateljica nego mačka koju su trebali prevesti u London. Toliki novac za let i gubitak vremena pilota. Majko mila. Razmaženo derište? Ma neeeee!

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Learjet

31 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Napisi ime taksi kompanije da slucajno ne koristimo te budale. Sta njih ima da je briga sta prevoze dok je legalno.

Nek onda otpusti neprofesionalnu budaletinu koja siri ove vesti.

Bahaćenje na svakom koraku, ovaj svijet je krenuo i duboko zagazio stranputicom

To je budućnost kakvu nam spremaju: i dok će elite trošiti resurse za prevoz mačaka preko oceana, nama će se brojiti svaki kilowatt potrošene struje, svaki kubik plina ili litra lož ulja, pojedene kalorije, ići ćemo pješke ili biciklom odjeveni u staru odjeću jer si novu nećemo moći priuštiti, … I naravno raditi ćemo do iznemoglosti da bi nas onda pustili krepati.

Mogu nam oni to spremati, ali isto tako treba znati da ce se Zapadna Imperija, koja zeli da nas pretvori u robove, urusiti sama do 2040., kako su krenuli.

Vec vidimo nestabilnost SAD-a, Velike Britanije i glavnih drzava EU (Njemacka, Francuska) zbog zanemarivanja kulture, brisanja i krivljenja tradicije i uzasne mrznje prema drugim narodima i obicajima. Samim time jure u ekonomsku, industrijsku, moralnu i duhovnu propast.

Neka je njima Bog na pomoci sta im se sprema (globalistima), a i ljudima koji ih slijede kao ovce. Toliko ce se urusiti da ce ostati bez svega.

Moj je topli savjet, ako još uvijek imate nekoliko tisuća kuna u gotovini, sačuvajte OBAVEZNO. Trebat će vam za 10-15 godina i spasit će vam glavu. Tada će sve države brže bolje željeti da se vrate na svoje stare valute i odvoje ih od dolara i eura. Toliko od mene.

Gdje ti vidiš te pokazatelje? Ja ih nažalost ne vidim… Osim što sam danas vidio da je glavica salate u Austriji kod discountera 2€, jedna crvena paprika 1.79€ (ne jedna kila, nego jedna paprika!!!), jedan krastavac 1.89€. (i ponovno: ne kila nego jedan krastavac)… 75% tvrtki u Njemačkoj je reklo da bi mogli prestati sa proizvodnjom ako cijene energenata budu i dalje rasle. A njemačka vlada šalje Canadair sa dva odbijena azilanta za Obalu Bjelokosti uz troškove od 165.000€… Ma eto, napredak u MP3!!!

O kakvoj vi to “mržnji prema drugim narodima i običajima” govorite??? Ono što će Europu uništiti jest zanemarivanje VLASTITE kulture, vlastitog jezika, vlastitog nacionalnog identiteta, vlastitih običaja…
S druge strane ono što mi daje nade jest činjenica da je dobar dio i najžešćih Corona-vjernika u međuvremenu progledao i shvatio koja je to gigantska prevara bila i da će se i oni okrenuti protiv politike. Tome će sigurno pridonijeti i ogromno povećanje smrtnosti u prosincu i siječnju, koje u nekim regijama Europe dostiže i 70%… Interesantno upravo tamo gdje je procijepljenosti najviša…

Gospodine Šćuric, obećali ste da ćete brisati ovakve pamflete koji nemaju veze sa sa temom članka i sankcionirati autore tekstova. Lijepo vas molim da tako postupite i s ovim komentarom gosp. Foglara, zahvaljujem

Ako se broj mačaka poveća, mogli bi propasti bitno brže 😉

Šta zapad napravi od čovjeka. Ahahahahgagagagagagagagagqgqgqgahahahahahahahah

Inaće je kod ruskih oligarha situacija dijametralno suprotna. Troši se racionalno.

Gubitak vremena pilota? O čemu Vi to? Jesu li piloti bili plaćeni za taj “gubitak vremena”? Vjerujem da jesu, tako da to nikako nije bio gubitak vremena, vec njihovo obavljanje posla za koje su bili adekvatno i kompenzirani.

Zašto si dajete za pravo govoriti kako bi tko trebao trositi svoje novce. To je u najmanju ruku neukusno… 🤷

Ajde procitajte ponovno s razumijevanjem kaj ste napisali, molim Vas. To je ko da si ja dam za pravo rec Vam sto ste kupili BMW, a ne npr Skodu, a razliku dali toj gladnoj sirotinji?!? Ne morate biti svakom loncu poklopac, Alene…

Rista, quod licet Iovi, non licet bovi! Ursuletina je letila iz Bratislave za Beč, austrijska ministrica za zaštitu okoline Gewessler, letila je iz Košica za Beč, … Cijeli apsurd se najbolje vidio u doba prvih lockdownova kada je kompletno civilni promet bio gotovo na nuli ali su svi ti likovi letjeli privatnim avionima naokolo! Mislim čak da si ti negdje napisao da je broj privatnih letova u koroni porastao za 300%…

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!