zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

SMANJENJA: Air Baltic još krati Prištinu

AirBaltic je prvo trebao letjeti iz Rige za Prištinu do 17.9, pa je skratio operacije do 1.9, da bi sada letio samo do 17.8. Dakle operacije se prekidaju mjesec dana prije od prvotnog plana. Linija je krenula sa operacijama 4.5. dva puta tjedno (utorkom i subotom).

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: airBaltic

15 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nemaju interes za Pristinu. Realno aerodrom iz Pristine opsluzuje njihovu ogromnu dijasporu po Svajcarskoj, Nemackoj, Austriji,… Sada kada su ukinute vize aamo ce se iseliti joj ljudi u te zemlje gde imaju puno familije. Nisu oni turisticka destinacija. Zato i nema drugih kompanija.
Realno ni oni nesto ne putuju jer je tamo stopa nezaposlenosti ogromna.

Vi Srbi klevetate Albance i ne možete da prestanete sa tim. Razumijem da vas iritiraju poslijeratne situacije. Ali danas svi vide kako žive etničke grupe na Balkanu i vide kvalitet svog života. Kada smo ja i moja porodica putovali po balkanskim zemljama, Vi smo vozili kroz Srbiju, Makedoniju, Kosovo, a zatim i Albaniju, mogli smo da se uverimo da se na Kosovu videlo situacija kao najbolju. Ne moram nikoga da ubeđujem ovde na portalu, ali ovo što pišete o Albancima može se odmah shvatiti kao nerealno. Danas se cijeli svijet vidi u raznim medijima i više niko ne može prevariti druge. Ali, na kraju, mogli bismo da konstatujemo da je na Kosovu ljudima bolje nego u Srbiji. U Srbiji je samo Beograd bio ok, a ostalo je izgledalo jako loše. Na Kosovu je bilo jednako dobro kao u glavnom gradu kao i u ostatku zemlje.
Pozdravljam vas iskreno.

Nema potrebe za ovim komentarima, ali Kosovo ima duplo manje plaće od BiH i više nego duplo manje od Srbije i Crne Gore sa jedva malo nižim cijenama…

Koja banana kompanija je taj Air Baltic. Bilo je preočito da linija za Prištinu nema baš nikakvog potencijala i oni je uvode dok Zagreb zanemaruju, a linija bi sigurno bila dobra barem cijelu sezonu.

ZAG pokrivaju preko LJU kao Finnair, easyJet, Wizz Air, Air Serbia I drugi

Боља цена и више летова из Љубљане него из Загреба? И сами сте рекли да ЈУ лети празна из Загреба

Na primjeru Prištine vidimo kako su im dobre procjene tržišta. Da su pitali prosječnog čitatelja ovog portala prije otvaranja linije, valjda 95% bi objektivno reklo da je Priština – Riga žešći nonsens,kao što je vrijeme pokazalo.

Zagreb je sigurno dobro tržište za barem 2 tjedna leta prema Rigi neovisno o već postojećim transferima i drugim legacy.

Pogotovo nakon što su ukinuli Rijeku

Čudno je i bez Zagreba i bez Sarajeva

Vjerojatno su igrali na kartu transfera, buduci da su pristinske linije sve dijaspora, a u Zagrebu ipak ima i kakav takav nacionalni prijevoznik i brdo drugih legacya

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!