zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

KLM u regiji

Temeljem podataka zamaaeroData KLM u regiji (promatrani period 24-30.4.) ima slijedeće letove iz Amsterdama za:

  • Zagreb 13 letova tjedno
  • Beograd 10 letova
  • Split 7 letova
  • Dubrovnik 1 let tjedno

Ovo znači da KLM ima 31 tjedni let na 4 linije.

autor: Mladen Radić, dopisnik (Osijek), foto: KLM

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Zanima me od kuda do kada je vaša “regija”?!

Ja ne znam niti vaše motive ni želje kojibprodil ljudi želite da vas prati na vašem portalu pa tako i tu vašu regiju koju oblikujete u skladu s time, samo bih vam recimo htio napomenuti da su meni koji sam u Zagrebu “regija izvan vaše regije” i zračne luke (VCE) Venecija – Marco Polo, Venecija – Treviso A. Canova (TSF), Trst – Ronchi dei Legionari (TRS), Graz – Thalerhof (GRZ), Budimpešta – Ferenc Liszt (BUD), Beč – Schwechat (VIE), pa čak i München – Franz Josef Strauss (MUC), s kojih sam svih ili polijetao ili dolazio po svoje automobilom iz Zagreba.
Uglavnom sve kombinacije letova s tih zračnih luka kao polazišnih ili povratnih uobičajeno pretražujem pri svojim putovanjima, ali vam moram napomenuti da niti jednom nisam gledao za letove iz Tivata, Ohrida, Niša, Skopja, Podgorice, Sarajeva, Tuzle i sl. nisam pretraživao.
Obzirom da vam je portal na hrvatskom jeziku, tim su čudnije međe i granice te vaše regije!

Tako bi trebalo biti. “Regija” je u biti niz regija. TRS-PUY-LJU-RJK je jedna uska regija kao i TIV-DBV, SPU-OMO-ZAD, TZL-BNX-SJJ pa OSI-BEG-INI i OHD-SKP-PRN. Šire regije su na primjer VCE-TSF-TRS-GRZ-LJU-RJK-ZAG-BUD i tako dalje. Ova “regija” koja uključuje SKP i LJU a ne uključuje TRS i TIA nema smisla. Nije čak ni jedinstveno jezično područje.

Svrha je da ako se obraćate čitateljima u Hrvatskoj i ako vam je sjedište u Hrvatskoj da i ako ostavimo po strani druge možebitne motive, mi u Zagrebu i šire nemamo nikakve praktične koristi od spoznaja leti li Wizzair ili KLM jednom ili nijednom tjedno iz Ohrida, Prištine ili Niša za bilo koju destinaciju, no vaši tekstovi ne pokrivaju područje interesa koje bi nas moglo zanimati (kao što sam vam načelo u gornjem poštu).
A vi kako želite, možete i dalje vidjeti što ima novog u Tivtu, Podgorici ili Skopju, ako vam je težite na tim čitateljima!

Pa napisao sam što nama znači u Zagrebu kad putujemo, koje zračne luke pretražujem, naravno letio sam s LCC i iz Zadra, Splita pa čak jednom iz Dubrovnika i nazad u UK.
Ne znam jesu Ii takve informacije koje sam navelo relevantne nekome iz Podgorice, ali meni jesu. Sve je stvar ciljane čitateljske skupine jer meni ništa ne znači porast prometa u Prištini.

Kakav vam je to odgovor poput “uvrijeđene frajle”?! Dakle pratim vaš portal jer ima i puno stvari koje me zanimaju, ali teško je ne primijetiti svako malo vašu opterećenost pojmom regije. Pokušao sam vam napisati kako kad već toliko jašete po regiji (bivšoj Jugoslaviji) kako je danas u vrijeme sveopće prisutnosti LCC nama u Zagrebu bez veze što onda ne uključite i “moju regiju” interesa odakle putujem, a vaš je odgovor neka tražim drugdje?! Pa nisam ja jedini unutar “vaše regije” kojem su gore od mene spomenuti aerodromi zanimljivi kad putujem.
I što da pratim onda štajerske avio portale ili regije Veneto, dok ti isti avio prijevoznici istovremeno lete i u ” vašu regiju” i u “moju regiju”?!

Peomatrani pwriod prije mjesec dana?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!