zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Još jedan štrajk na Heathrowu

I još jedan štrajk je najavljen na London Heathrowu. Ovaj puta štrajk je najavilo 800 djelatnika i to od 8. do 13.5. Djelatnici se ne slažu sa rezanjem troškova kroz outsourcing zapošljavanje. Ovo je već drugi najavljeni štrajk u prvoj polovici V. mjeseca.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: London Heathrow

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Dana 24.aprila/travnja tekuće godine realizovace se štrajk kontrolora letenja Francuske. Avio kompanije su otkazala letove i isti će biti realizovana narednog dana

Dana 24. aprila/travnja tekuće godine štrajk kontrolora letenja u Francuskoj. Avio kompanije su bile primorane da otkazu letove i iste realizuju narednog dana

Ima li više detalja obzirom da letim za LHR u tom periodu

ima nas jos koji letimo via LHR u tom periodu, ali jos se nista tocno ne zna. Navodno prvi strajk od 29.4. ne bi trebao napraviti veci kaos, dok ovaj drugi od 8.5. gore u clanku, bi mogao napraviti zesci kaos. pratit cemo.

Kažu: “To confirm, we have robust contingency plans in place for each of these individual areas and anticipate no impact on passenger journey”.

Plus, često štrajkove najave kao prijetnju, kao pritisak na poslodavca, a onda od toga ništa ne bude, kao što su nedavno najavili pa otkazli štrajk podzemne u Londonu. U Engleskoj su najave štrajkova postale uobičajena pojava. Neki se, doduše, i realiziraju.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!