zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PROLONGIRANJA: Eurowings neće operirati Zagreb dva tjedna

Eurowings neće operirati liniju Dusseldorf-Zagreb od 1.1. (zadnji let 28.12.) do 8.1. tj. neće odletjeti 3 planirana leta. No, kompanija će ponovo od 11.1. redovno operirati dva puta tjedno (utorkom i subotom).

Eurowings smanjuje i letove na liniji Dusseldorf-Split sa dva tjedno na samo jedan tjedno (subotom). Letovi utorkom se prekidaju 5.1. a ponovo se uspostavljaju 16.2.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Eurowings

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Sta je razlog odkazivanju?

Rekao bih izuzetno loš buking. U principu me ni ne čudi, jer između Božića i sv. Tri Kralja ima izuzetno malo putnika jer su praznici i ljudi su uglavnom na godišnjem. Puno firmi su u to doba ionako zaprte. Oni koji imaju samo preko Badnjaka i Božića slobodno, lete već 26. ili 27. natrag. Preko nove godine ima uglavnom malo putnika. Doduše čudi me da su 8.1. otkazali. Tu se svi vraćaju… Ali očito im je jeftinije dati ljudima željezničku kartu iz Kolna nego “vući” mašinu za ZAG.

Savjet svima koji su skinuti sa DUS i usmjereni na CGN: imate pravo na zeljeznicku kartu od CGN do Düsseldorf HBF i naravno natrag. Procedura je slijedeca: u Kölnu kupujete kartu za vlak za DUS te u povratku za CGN (oprez: ima dvije vrste tarifa za tu streku: jedna je sa IC i ICE a druga je za regionalne vlakove. IC i ICE kosta nesto vise a za regionalne vlakove kosta po smjeru EUR 11,90 – to je regionala tarifa i tu vam treba “Preisstufe 5”). Sacuvajte boarding karte za oba smjera i sacuvajte zeljeznicke karte. Po povratku preko stranice http://www.eurowings.com skrolate skroz dolje dok ne dodjete na tamnocrevi dio skroz na dnu. U sredini se nalazi naslov “Eurowings” i pod tim naslovom dolje “Kontakt”. Kliknite na kontak i skrolajte malo dolje i tu se nalazi kontaktni formular. Eurowings ce vam uz odgovarajuci dokaz da ste kupili kartu (zato je i treba sacuvati!!!) novac doznaciti na IBAN koji navedete. Ako trebate pomoc, javite se… Pozdrav!

Sve mi se manje svidaju kao kompanija

Pa to je samo tri leta. Ja to ne bi nazval ni prekidom.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!