zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Novi salon Etihada na Abu Dhabiu

Nacionalni avioprevoznik UAE Etihad Airways predstavio je svoje biznis salone na novom terminalu A na međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju. Prostor, koji zauzima tri sprata severnog dela terminala, podeljen je na salone prve i poslovne klase i ima tri izlaza za direktno ukrcavanje.

Saloni su uređeni u savremenom stilu sa lokalnim ukusom i impresivnim dizajnerskim rešenjima. Tako je Constellation bar ukrašen staklenom skulpturom dužine 25 m, koja se sastoji od 172 delova. Osvetljenje prostorija na više nivoa zaslužuje posebnu pažnju. U sklopu objekta postoji nekoliko stanica s hranom gde gosti mogu naručiti grickalice i tople i hladne napitke. Restoran Liwan Global Dining služi arapsku, kao i internacionalnu kuhinju inspirisanu destinacijama Etihada. Roof Lounge poslužuje švedski sto tokom celog dana. Poslastičarnica nudi veliki izbor toplih napitaka, peciva i deserta. Osim toga, putnici mogu provesti vreme igrajući stoni fudbal, aero hokej i kompjuterske igrice. Tu je i soba za cigare, kozmetički salon, spa centar i 18 tuševa.

Etihad First Lounge ima privatni lift do salona na krovu. Trpezarija First Lounge služi à la carte meni i širok izbor vina. Tu su i privatni apartmani sa promišljenim prostorom za rad, opuštanje i večeru u potpunoj privatnosti – besplatni za one koji putuju Etihad The Residence klasom i dostupni za rezervaciju od strane drugih putnika prve klase. Salon, koji se nalazi u istočnoj i zapadnoj zoni, gleda na pistu.
„Svaki detalj je uzet u obzir u dizajnu salona Etihad u našoj novoj kući, na terminalu A“, kaže Antonoaldo Neves, glavni izvršni direktor Etihad Airwaysa.

autor: Dejan Radojević, dopisnik (Moskva), foto: Abu Dhabi Aerodrom

5 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ima li kakvih vijesti o novom FF programu Air Serbia?

Govori se da će jako brzo preći na novi. Da li će to biti Turkishev ili neki drugi videćemo. Ako imate Etihad milje iskoristite ih uskoro. Ko zna kakav će biti prelaz na novi program.

Opak salon.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!