zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Rusija će napraviti 1000 aviona do 2030.

Iako je do sada Rusija tvrdila da će do 2030. napraviti 500 aviona, a većina analitičara je smatrala da taj cilj nije realan i da Rusija to neće moći napraviti, te da će proizvodnja ozbiljno kasniti. No, sada je Putin rekao jedan još nerealniji cilj i poduplao je proizvodnju na 1000 primjeraka do 2030. To je broj aviona koji u ovom momentu operira Rusija.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: UAC

22 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Rusija zaista ubrzano radi na razvoju svoje avio industrije. Kao takva, za koju godinu će sigurno imati najjaču civilnu industriju na svijetu. Ali, za tako nešto treba vremena. Zadati ciljevi su potpuno nerealni. Iako im itekako treba aviona, ali treba vremena. Njihove fabrike su do skoro bile vrlo slabo uposlene sa zastarjelom opremom. One su u fazi modernizovanja. Najznačajnije fabrike su Irkudsk u Irkudu, KNAAZ Jurij Gagarin u Komsomolsku na Amuru i donekle VASO u Voronjezu. Ostake fabrike trebaju značajnu modernizaciju.

Zahvaljujem se redakciji .urednicima.agencije saita.na azurnosti objavljivanje komentara i ssto nemate CENZURE ssto je za svaku pohvalu ssto na drugim mrezama nije slucaj.Mozda imam prigovor samo na ove kratke komentare koji nisu komentari nego neozbiljna dobacivanja.Stice se utisak da su vam se ulegli nepoznati BOTov sa drugih mreza protiv vasse volje.Ali ipak ni to nesmeta treba da bude i toga da se vidimo medjsobno kakvismo i ssta jedan o drugima mislimo A TO JE STVARNO DEMOKRATIA I KOD VAS DEMOKRATSKI…POZDRAV..

RUSI MOGU SVE:Ako su mogli sami da pobede Hitlera…Ako mogu da vode sami nametnuti rat protiv Zapada u Ukraini.Ako mogu da prekroje svet Rusija-Kina-Indija-Brazil-Iran-Saud.Arabija i druge zemlje to je 3/4 SVETA…Pa onda i mogu za 7 godina da naprave 1.000 aviona/2030god./Kada im i treba 1.000 aviona ssto da kupe od Amerike kada nemoraju da daju milijarde dolara pa toce ostati Rusini.Mislim da bi Rusija i Kina mogli uspessno tehnolosski da uspu da proizvode putnicke avione a onda bi Zapadna avio industrija bankrotirala.Postoji mogucnost da je to uskoro moguce.SIGURNO RUSI MOGU BASS SVE…

Nisu Rusi sami pobjedili Hitlera. Mora se priznati da su im u tome pomogli i braća Srbi. Ne kaže se uzalud “njih i Rusa 200 miljona”.

Da ste pažljivije pratili izlaganja vidjeli bi da su u priču uključeni i manji avioni poput Bajkala (pandan C208 Caravan) koji bi trebao biti u bar 200 primjeraka i još neki manji, dakle nije nemoguće…

S obzirom kako je dobro isplanirana trodnevna SVO u Ukrajini, ko normalan moze posumnjati u ovaj plan…?
Ja sam cak ubijedjen da mogu dobaciti na 1200 kom. jer ce se zaposleni u proizvodnji posebno potruditi, prebacivati normu, samo da ispune i prebace prvobitni plan.

Hoće ako ih budu sklapali iz kinder jajeta😊😊

Hoće, ali malo mac.

Ja vjerujem u to!

Hocete rec da djed Mraz nepostoji ??

Ja vam garantiram da ce do 2030 letjet 1000 komada ovog prekrasnog zrakoplova.

Pa Vi verujete u Deda Mraza, eto stalno pisete o nekim letovima za Rovaniemi i nazivate ga gradom Deda Mraza. Ocito verujete u postojanje istog.

Ma zašto ne i 10000? S obzirom na ostale brojke i statistike koje dolaze iz Rusije, taj broj bi bio potpuno dosljedan propagandi…

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!