zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Željava imala aktivnosti

Na aerodromu Željava održan dio aktivnosti auto karavane,koja u organizaciji PINK WING iz Zagreba ide od Zagreba do Opatije. Učestvovalo je oko 60 vozila najeminentnijih proizvođača i svjetski poznatih marki, kao što su RIMAC Auto i njegove Nevere kojih je bilo dvije i jedna je ekskluzivno prikazana, te Lamborghini, Porsche, Ferari, BMV, Mercedes, i dr. Kompanija PINK WING je organizirala ovu tradicionalnu manifestaciju u cilju promocije turizma u vrijeme korona pošasti.

Također je veoma zanimljiv odabir i bivšeg vojnog aerodroma Željava na kojem su prikazali mogućnosti super vozila poput Rimac Nevere, koja je postigla brzinu od preko 300 km/h. Ovo je pokazatelj da ovaj prostor ima velik potencijal za razvoj i put kojim se može ići. Željava ne mora biti samo u svrhu komercijalnog letenja, iako se sa bosanske strane radi i na tome da se pokrene letenje sa sportskim zrakoplovima, za šta ima interesovanja.

autor: Đevad Mešić, suradnik (Bihać), foto: Đevad Mešić

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Teško da će od Željave ikad više nešto biti. Već dvadeset godina se priča bit će ovo, bit će ono…i ništa. Aerodrom je strašno devastiran i opljačkan, priroda čini svoje i za koju godinu neće se vidjeti niti jedna pista, granica izmedju dvije drzave je veliki problem tako da ne vidim tko bi tu investirao brdo para…sve skupa pojest će ga vrijeme kao sve neperspektivne objekte JNA.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!