zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PROLONGIRANJA: TUI prolongirao letove za Hrvatsku

TUI Airways je prolongirao sve letove prema Jadranu sa sredine VI. na početak VII. mjeseca. Kompanija će letjeti za Split tek od 5.7. ponedjeljkom i petkom i od istog datuma i istim danima za Manchester.

Za Dubrovnik kompanija će letjeti iz Birminghama od 8.7. četvrtkom i nedjeljom, isto tako letjet će i za Bristol, London Gatwick i Manchester, dok će za Cardif će letjeti od 5.7. četvrtkom, a isto tako i za Doncaster, East Midlands i Glasgow.

Za Pulu kompanija će letjeti od 7.7. iz Birminghama srijedom i subotom, isto tako i za Bristol, dok će za Doncaster letjeti od 10.7. subotom. Iz London Gatwicka letjeti će od 6.7. utorkom i subotom, a jednako tako letjeti će i iz Manchestera. Linija za East Midlands je otkazana.

Obzirom na prolongiranja letova easyJeta i Britisha na VII. mjesec, o čemu smo već pisali, te velikog broja britanskih turista prije Covida-19, ovo je stvarno izuzetno loša vijest za jadranske aerodrome i destinacije.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: TUI

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Zaista loše vesti, ne samo za aerodrom već i za turizam Dalmacije.
Da li postoji plan B – npr. leasure linija ka UK koju će finansirati turistička zajednica, ili letovi ka drugim tržištima? Ko je zadužen za damage control u ovakvim situacijama? Tunis je recimo uveo dodatne polaske Tunisera ka Beogradu kako bi probudio tražnju medu srpskim turistima za aranžmane u njihovim letovalištima.

Još je rano….

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!