zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Safrans du Monde put oko svijeta

Safrans du Mond nudi 24-dnevni obilazak svijeta za 80.000 USD. Putnici će putovati sa superluksuznim A340 i svim sjedalima business klase (2+2+2), njih svega 100, avion ima i zone relaksacije sa sofama, putnici će uživati u vrhunskim jelima najboljih francuskih kuhara, te odsjedati u hotelima sa 5*****.

Put je istinski oko svijeta. Putnici kreću iz Pariza CDG prema Mexico Cityu, pa za Honolulu (Havaji), potom za Nadi (Fiji), pa Chistchurch i Queenstown (Novi Zealand), nakon toga idu u Horbart (Tasmania) i Perth (Australia), te u Singapore, pa Velanu (Maldivi), nakon čega odlaze u Afriku, u Kilimanjaro (Tanzanij), pa u Kigali (Ruanda), da bi se potom vratili u Paris.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Safrans du Mond

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Cool, da imam para što da ne! 😊

Vezano uz ovu vijest, a za sve one koji tvrde da je JAT u razdoblju 1980-1990 bio gutač državnog novca i letio političke linije, te bio neprofitabilan i neprilagođen tržištu, te da su ga vodili nesposobni kadrovi SKJ:
1989 je JAT bio odabran na međunarodnom natječaju i za Hapag Lloyd operirao sa DC-10 let Frankfurt – Los Angeles – Papeete – Los Angeles – Frankfurt. Putnici su iz Papeete nastavljali tromjesečno krstarenje brodom po Pacifiku do Novog Zelanda, Australije, Balija i Singapore, otkuda su se vraćali Lufthansom za Frankfurt, a ista takva grupa koja je došla Lufthansom od Frankfurta i završila krstarenje na Tahitiju, se vraćala JAT-om za Frankfurt.
A kada se sjetim ovoga i usporedim sa Frankfurtom u kontekstu OU danas, padne mi mrak na oči i poželim da nikada nisam sudjelovao u stvaranju Croatia Airlinesa.

Nije bio taj jedan. Bilo ih je na tisuće. Pogotovo u vrijeme dok je Miljenko Zrelec bio generalni direktor. Ali to se ne uklapa u falsificiranje povijesti u kome je u Jugoslaviji u dućanima bila jedna vrsta jogurta

Ništa novoga. To nudi i Hapag Lloyd kao “Kreuzflug” već desetljećima. Prvo su letjeli sa 737 pa potom sa 757 u kompletno First class izvedbi. Avion se zove Alfred Ballin po jednom njemačkom brodovlasniku.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!