zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Zamaaero imala 34.450 posjeta u jednom danu

Zamaaero je u četvrtak postigla još jedan rekord u broju posjetitelja. U jednom danu na portalu je bilo 34.450 posjetitelja. Daleko, najviše ikada. U tjedan dana portal je posjetilo 121.726 posjetitelja, u mjesec dana 286.618, a od pokretanja portala (1.11.2020.) njih 1.332.122.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb)

19 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ja tri dana nisam mogao ući na ovu stranicu pa mi nije jasno kakvi su to rekordi i zato nazvao svog prijatelja Marka Cvijina.

Danas sam s lakoćom ušao jučer i prekjučer udari zamaeu razmišlja, razmišlja i nakon 30 sekundi sve se sruši kaže stranica nije dostupna pa to je možda tako , ako ste imali rekorde onda stranica teško funkcionira. Ne vidim po kojem principu Danas ullazim s lakoćom dva dana nikako

Izbrisan mi komentar, ne znam zasto. Izrazio sam bio skepsu da me cudi velika posjecenost portala na dane kad ima najmanje vijesti, a vecina vijesti zadnjih dana je iz sezone kiselih krastavaca jer se nista ne dogadja.

Nije nista posebno bombasticno bilo prosli tjedan. Ne znam na koje to vihesti ciljate. To sto na pojedinom aerodromu Turkish povecanje s 12 na 14 letova tjedno stavljate iz vama znanih razloga u EKSKLUZIVNO u naslovu ne znaci da je to u normalnom vrednovanju vijesti ekskluzivna vijest ili BOMBA.

Print skrin gugl analitike?

Nemojte se ljutiti, ništa nije zlonamerno. Gugl analitika je jedini pravi alat za posete, i to bi trebalo da Vam bude reper. Da postavite transparentno to što kažete o posetama to bi značilo i potencijalnim oglašivačima.
Lep pozdrav

Bez da se ljutite ali WP vam je besplatan 🙂

WordPress vam je besplatan CMS, zajedno sa JOOMLA, DRUPAL… je i najpopularniji. Zauzima oko 20 tržišta. I… Možda hosting plaćate mnogo, ali ne preko 200€ jer… ne bih više na ovu temu. Pozdrav za kolegu WEB

NO COMMENT

Alene svaka Vam cast.
Otisao sam danas na Vas bivsi portal, ononje tuga i zalost u sta se pretvorio, uniforme i jos uniformi.
Hvala Vam sto ste otvorili ovakav sajt, redovne vesti+analitika+komentari=uspeh zagarantovan 🙂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!